Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Boniplein 18 1094SE Amsterdam, Zuidwestkwadrant Indische buurt

Vraagprijs € 250.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1986
Woonoppervlakte
46 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een huis waar je lekker je handen uit de mouwen kunt steken en het geheel kunt omtoveren tot jouw droomhuis? Een huis waar de basis goed van is, maar je deze volledig kunt moderniseren met de nieuwste trends en kleuren? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Dit 2-kamer appartement van ca. 46 m2 is ideaal en goed ingedeeld met een prima woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer. Daarnaast beschik je over een zonnig dakterras!

Indeling
Begane grond
Op de begane grond vind je een aparte, eigen fietsenberging.

Vierde verdieping
Via het nette trappenhuis toegang tot de woning. Binnenkomst via de ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is zeer licht vanwege de vele ramen. Naast de woonkamer de slaapkamer en aan de achterzijde de keuken met toegang tot het dakterras. De ruime betegelde badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafel en de wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- woonoppervlak ca 46m2;
- bouwjaar 1986;
- erfpacht afgekocht tot 15 februari 2037;
- berging op de begane grond;
- servicekosten Ä 72,97 per maand;
- verwarming en warm water middels CV-ketel;
- energielabel aanwezig;
- er is een vaste notaris, t.w. Lubbers en Dijk te Amsterdam;
- bewoning door eigenaar/bewoner, m.u.v. de ouder/kind situatie;
- ouderdoms, niet-zelfbewoningsclausule;
- anti- speculatiebeding;termijn 3 jaar.

Locatie
Het appartement is gelegen in de populaire Indische Buurt in Amsterdam Oost. De gezellige Javastraat, het Javaplein, de Dappermarkt, het Oosterpark en het Flevopark liggen om de hoek. Diverse uitgaansgelegenheden, winkels en openbaar vervoersverbindingen bevinden zich op loopafstand.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 72 p/m
Aanmeldingsdatum
10-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
46 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Indische Buurt West

De Indische Buurt West is een wijk in Amsterdam Oost. De wijk bestaat uit de buurten rondom het Timor- en Ambonplein en wordt begrensd door de Zeeburgerdijk, het spoor met het Muiderpoortstation, de Valentijnkade en de Molukkenstraat. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-IndiŽ. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Booming Timorplein De Timorpleinbuurt ligt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en de Celebesstraat. Behalve de postzegelparkjes zijn er geen aparte groenvoorzieningen. Het gaat goed met de Timorpleinbuurt. De herontwikkeling is hier het verst gevorderd van de Indische Buurt. Woningen zijn nieuw of gerenoveerd en straten en pleinen zijn gemoderniseerd. Het is een woonbuurt met relatief veel voorzieningen. Het Timorplein heeft een culturele functie met Studio K en het International Institute for Research and Education. Ook de Stayokay draagt bij aan de levendigheid. Daarnaast vind je een keur aan winkels en horeca in de Javastraat en rond het Javaplein. De Ambonpleinbuurt is het andere deel van de Indische Buurt Oost en ligt tussen de Insulindeweg, Molukkenstraat, de Valentijnkade en het spoor. Sinds de jaren zestig, toen de Amsterdamse haven naar het westen werd verplaatst, is de Indische Buurt vooral een woongebied. De Ambonpleinbuurt is dicht bebouwd. Er zijn geen groenvoorzieningen, maar wel pleinen en gemeenschappelijke binnentuinen. Een belangrijke voorziening is die van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPho) in de verbouwde Gerardus Majellakerk. De kerk uit 1934 is inmiddels een gemeentelijk monument.