Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Boomstraat 56 1015LD Amsterdam, Anjeliersbuurt Noord

Vraagprijs € 790.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1878
Woonoppervlakte
107 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
35 m²

Omschrijving

Beleggingspand in Jordaan met twee gerenoveerde woningen gelegen op eigen grond! Een unieke kans om een beleggingspand te kopen in het centrum van Amsterdam. Dit unieke pandje in een rustige straat in de Jordaan gelegen, biedt veel mogelijkheden.
De begane grond en de eerste verdieping zijn twee zelfstandige woningen en worden leeg opgeleverd. De tweede verdieping is verhuurd en heeft de zolder er intern bij betrokken.
De woningen op de begane grond en op 1 hoog zijn volledig gerenoveerd en zijn ieder 32 m2 groot. De zelfstandige woningen zijn zeer geschikt voor studerende kinderen, als pied a terre of als starterswoning.
De bouweenheid is samen met nr 54 waardoor er een gezamenlijke voordeur is van deze twee panden, en doordat het bescheiden pandjes qua metrage zijn is ook het trappenhuis gemeenschappelijk met nr. 54.

INDELING
De woningen zijn bereikbaar vanuit het gezamenlijke trappenhuis. De woningen op de begane grond en de eerste etage hebben ieder 2 kamers. Een woonkamer met aansluitingen voor de keuken en een slaapkamer aan de achterzijde met ensuite de badkamer en het toilet.
Ze zijn volledig gerenoveerd en er ligt een parketvloer door de hele woning. Het dubbele bovenhuis beschikt over een woonkamer en 3 slaapkamers, waarvan 2 op de kapverdieping.

LOCATIE
Het pand is gelegen midden in de Jordaan, op loopafstand van een ruim aanbod winkels, horeca en de prachtige grachtengordel. De Boomstraat is een rustige straat met weinig verkeer. Parkeren middels vergunningen. Het centraal station is op 10 minuten fietsen en op de Rozengracht kunt u diverse trams nemen.


BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond
- Geheel voorzien van monumentenglas, voor en achter
- Gevels gerenoveerd in 2018
- Gemeentelijk monument
- Gerenoveerd in 2018
- Gedeelde opgang met nummer 54
- Servicekosten € 75,- per maand
- Projectnotaris: Buma Algera notariaat, Bart Jorissen
- De koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam, waarin additioneel een niet-bewonersclausule wordt opgenomen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-12-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1878

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²
Perceeloppervlakte
35 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.