Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Boomstraat 56 1015LD Amsterdam, Anjeliersbuurt Noord

Vraagprijs € 675.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1878
Woonoppervlakte
107 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
35 m²

Omschrijving

Beleggingspand in Jordaan met twee gerenoveerde woningen gelegen op eigen grond! Een unieke kans om een beleggingspand te kopen in het centrum van Amsterdam. Dit unieke pand in een rustige straat in de Jordaan gelegen, biedt veel mogelijkheden.
De begane grond en de eerste verdieping zijn twee zelfstandige woningen en worden leeg opgeleverd. De tweede verdieping is verhuurd en heeft de zolder er intern bij betrokken.

De woningen op de begane grond en op 1 hoog zijn volledig gerenoveerd en zijn ieder 32 m² groot. De zelfstandige woningen zijn uitermate geschikt voor een gezin met studerende kinderen, als pied a terre of als starterswoning.
De bouweenheid is samen met nr 54 waardoor er een gezamenlijke voordeur is van deze twee panden, en doordat het bescheiden pandjes qua metrage zijn is ook het trappenhuis gemeenschappelijk met nr. 54.

INDELING
De woningen zijn bereikbaar vanuit het gezamenlijke trappenhuis. De woningen op de begane grond en de eerste etage hebben ieder 2 kamers. Een woonkamer met compacte nieuwe keuken en een slaapkamer aan de achterzijde met en-suite de badkamer en het toilet.
Ze zijn volledig gerenoveerd en er ligt een parketvloer door de hele woning. Het dubbele (verhuurde) bovenhuis beschikt over een woonkamer en 3 slaapkamers, waarvan 2 op de kapverdieping.

LOCATIE
Het pand is gelegen midden in de Jordaan, op loopafstand van een ruim aanbod winkels, horeca en de prachtige grachtengordel. De Boomstraat is een rustige straat met weinig verkeer. Parkeren middels vergunningen. Het centraal station is op 10 minuten fietsen en op de Rozengracht kunt u diverse trams nemen.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond
- Geheel voorzien van monumentenglas, voor en achter
- Gemeentelijk monument
- Gerenoveerd in 2018
- 2e verdieping plus zolder is langdurig verhuurd voor € 125,- per maand
- Gedeelde opgang met nummer 54
- Servicekosten € 75,- per maand
- Projectnotaris: Buma Algera notariaat, Bart Jorissen
- De koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam, waarin additioneel een niet-bewoners, asbest en ouderdomsclausule worden opgenomen.

Disclaimer:

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle informatie is vrijblijvend en moet worden beschouwd als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Toelichtingsclausule NEN-2580:

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-03-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1878

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²
Perceeloppervlakte
35 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.