Borgerstraat 150 1053RA Amsterdam, Borgerbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Top locatie in Amsterdam Oud West, gelegen achter de Kinkerstraat! Lichte royale drie-kamer woning op de derde verdieping van het complex. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 80 m˛ en beschikt over een ruime en lichte woonkamer, een gesloten keuken, twee ruime slaapkamers, een separaat toilet en badkamer. Daarnaast heeft de woning een balkon van circa 3 m˛ gelegen op het zonnige zuiden. Tevens is er de beschikking over een individuele berging in het souterrain. De canon voor de erfpacht is nog vooruitbetaald tot en met medio 2044 en het beheer van de verenging van eigenaar wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De woning is gelegen in het bruisende/hippe Oud West. De meeste (dagelijkse) benodigdheden bevinden zich op een steenworp afstand, zoals de Kinkerstraat, J.P Heijestraat en de Ten Katemarkt. Hier in de omgeving zijn vele leuke boetiekwinkels, (eet)cafés, koffietentjes, restaurants en de wel bekende hotspots zoals het Vondelpark, Rembrandtpark en de foodhallen. Op loopafstand is de tramhalte (tram 17). Verder is de A10 (ring west) op korte afstand.

Indeling:
Begane grond:
Entree; hal en trappenhuis.
Derde verdieping:
Entree van de woning; hal; separaat toilet; badkamer met wastafel en douche; cv-kast; keuken met eenvoudig keukenblok en toegang tot het balkon die gelegen is op het zuiden; woonkamer aan de voorzijde; twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning.
Souterrain: berging

Bijzonderheden.
- Bouwjaar 1987
- Woonoppervlakte circa 80 m˛
- Balkon op het zuiden
- Individuele berging in de souterrain
- Erfpacht canon vooruitbetaald tot en met 30-04-2044
- Kozijnen voorzien van dubbel glas
- Intergas HR cv-ketel (2011)
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 113,54 per maand (2017)
- Bij deze verkoop is een projectnotaris van toepassing (notariskantoor Loyens & Loeff)
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geďnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en Van de Steege makelaardij BV aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-02-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Kaart Borgerstraat 150 1053RA Amsterdam, Borgerbuurt

naar Borgerstraat 150 1053RA Amsterdam, Borgerbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand