Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Borneolaan 177 incl. P 1019HX Amsterdam, Rietlanden

Bewaar object

Omschrijving

Goed onderhouden 3/4 kamer maisonnette van ca. 93 m˛ gelegen op de 4e en 5e verdieping met een zonnig balkon op het zuiden, prachtig vrij uitzicht (voor- en achterzijde) en een eigen parkeerplaats. Deze fraaie woning is gelegen in complex “Hoop, Liefde & Fortuin”, in het populaire Oostelijk havengebied.

INDELING:
4e verdieping: Entree woning, ruime hal met garderobe, een royale slaapkamer en een vaste trap naar de 5e verdieping.

5e verdieping: Deze verdieping heeft uitzonderlijk veel lichtinval en is verdeeld over 2 grote kamers met aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde de 2e slaapkamer met balkon op het zuiden waarvan vrij uitzicht. De grote slaapkamer aan de achterzijde kan eenvoudig worden gesplitst in 2 slaapkamers (zie plattegrond). De riante woonkamer (ca. 33 m˛) is gelegen aan de voorzijde met uitzicht over het Rietlandpark. Aan de woonkamer grenst de moderne keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, dubbele wastafel en toilet. Verder is er nog een handige berging met wasmachine- en drogeraansluiting.

Tenslotte beschikt dit appartement over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage en een ruime berging in de onderbouw. De vraagprijs is inclusief parkeerplaats.

OMGEVING:
Het gebied rondom het gebouw is kindvriendelijk (voetgangersgebied) en met veel groenvoorzieningen ingericht w.o. een openbare tennisbaan. Alle denkbare voorzieningen (winkels, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, etc.) zijn binnen handbereik. U fietst binnen 8 minuten naar bijvoorbeeld het Centraal Station of de Binnenstad, terwijl u er met de IJ-tram minder dan 5 minuten over doet (halte aan de overkant). Met tramlijn 7 bent u eveneens binnen 10 minuten in het hart van de stad. Het winkelcentrum Brazilië en veel uitgaansgelegenheden (Club Panama, Pakhuis de Zwijger, Lloyd Hotel, het Bimhuis) liggen op loopafstand. Binnen een paar minuten zit u met de auto op de ringweg A10 via de Piet Heintunnel.

BIJZONDERHEDEN:
- Vraagprijs inclusief parkeerplaats
- Afgekochte erfpacht tot 2049
- Bouwjaar 2001
- Mogelijkheid tot 3e slaapkamer
- Vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde
- Balkon op het zuiden
- Videofoon installatie
- Stadsverwarming (geen CV onderhoud)
- Lift en een huismeester aanwezig
- Berging in de onderbouw
- Goed geďsoleerd, dubbel glas
- Gezonde en actieve VvE
- Servicekosten € 177 per maand
- Oplevering in overleg (kan snel)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Kaart Borneolaan 177 incl. P 1019HX Amsterdam, Rietlanden

Bekijk de Kaart