Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Borneolaan 191 - 4 1019HX Amsterdam, Rietlanden

Vraagprijs € 460.000 

Bewaar object

Omschrijving

Uniek ingedeeld 3-kamer appartement van ca. 109 m2 in een architectonisch (Rudy Uytenhaak) complex op de Borneolaan. Het appartement heeft een balkon op het Zuiden en eveneens eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw! De erfpacht is afgekocht tot 2049.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis (met lift!) stap je binnen in de lange hal op de vierde etage. Via de hal is de eerste slaapkamer, die door de huidige eigenaar als studio wordt gebruikt, toegankelijk. De studio is voorzien van een klein keukentje en eigen badkamer met wasmeubel, toilet en een ligbad met douche. De lichte studio wordt op dit moment verhuurd, maar is ook uitermate geschikt als master bedroom.

Via de trap in de hal loop je naar het uniek ingedeelde woongedeelte van het appartement. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorkant van het gebouw en heeft een prettig vrij uitzicht. De open keuken is vanuit de linkerkant van de woonkamer te bereiken en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat, ATAG vaatwasser, combi magnetron/over en een koel/vries combinatie.
Aan de achterzijde van de woning is de ruime en lichte slaapkamer met toegang tot het balkon (ca. 9 m2) op het Zuiden. Vanaf het balkon kijk je heerlijk vrij uit over de groene binnentuin! Tot slot is vanuit de slaapkamer aan de rechterkant van de woning het separaat toilet en de moderne badkamer (2016) met douche, wastafel en wasmachine aansluiting te bereiken.

Er is een externe berging en de eigen parkeerplaats in de onderbouw met de lift bereikbaar! In de parkeergarage wordt op dit moment camerabeveiliging

Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door Newomij VVE beheer en bestaat uit 167 appartementsrechten. Er is een MJOP aanwezig en voldoende reserve in kas. De maandelijkse servicekosten bedragen €191,-.

Omgeving:
Het appartement is heerlijk groen gelegen en vlakbij het water. De laatste jaren is het Oostelijk Havengebied enorm levendig geworden, waardoor er veel leuke restaurants en cafés op korte afstand te vinden zijn. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het winkelcentrum Brazilië. Elke woensdag is er een biologische markt voor verse groente, fruit, brood, kaas en delicatessen. Voor een hapje buiten de deur kunt u in de buurt terecht bij de Harbour Club oost, restaurant Anne & Max of bij Tapasrestaurant Pata Negra voor een stukje Spaans aan de Amsterdamse havenkant! Om de hoek vind je tevens Club Panama en Roest, echte aanraders! Als je in de zomer de verkoeling wil opzoeken zijn er diverse steigers te vinden waar je heerlijk kunt zwemmen.

Bereikbaarheid:
De verbindingen zijn uitstekend! Via de Piet Hein tunnel bereikt u binnen enkele minuten de Ringweg A10 ter hoogte van de A1. Tevens stoppen er diverse trams (richting Centraal Station, Ijburg en het Leidseplein) en bussen op loopafstand. Tevens is de pont naar Vliegerbos (Noord) dichtbij.

Bijzonderheden:
- 108,1 m2 (NEN2580 rapport aanwezig);
- Balkon op het Zuiden (8,1 m2);
- Mogelijkheid om de studio te verhuren;
- Eigen parkeerplaats;
- Berging in de onderbouw (4 m2);
- Erfpacht afgekocht tot 2049;
- Er is pas een overeenkomst als de koopovereenkomst is getekend;
- De koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Kaart Borneolaan 191 - 4 1019HX Amsterdam, Rietlanden

naar Borneolaan 191 - 4 1019HX Amsterdam, Rietlanden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand