Vorige | Volgende

Borneolaan 301 1019HZ Amsterdam, Rietlanden

Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
94 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Houdt u wel van een beetje uitzicht? Dan is dit uw appartement!

Een buitenkans om te wonen in ruim appartement van ca 95 m woonoppervlakte met een EIGEN PARKEERPLAATS, 2 ruime slaapkamers, een dakterras en een balkon met een grandioos uitzicht over water!
Met dit appartement bent u gelijk klaar voor de energietransitie. Koken doet u op inductie en door middel van stadsverwarming/restwarmte wordt het appartement verwarmd. Hierdoor heeft u geen cv-ketel nodig.

Een heerlijk licht en ruim appartement van 94,3 m gelegen op de negende etage in het gebouw "Hoop, Liefde en Fortuin" gebouwd in 2002 en welke met een architectuurprijs is onderscheiden. Het bijzondere aan dit appartement is de ligging zeer nabij de stad maar toch ook nabij uitvalswegen en met een schitterend uitzicht over het water. Het open balkon is gelegen op het oosten maar het appartement beschikt ook over een ruim dakterras gelegen op het Noordwesten.

Het appartement ligt aan de Borneolaan, in het waterrijke deel van het Oostelijk Havengebied in Zeeburg. Het complex ligt vlakbij 't IJ en op loopafstand is het winkelcentrum Brazili met grote supermarkten en vele winkels. Nabij zijn ook (basis)scholen, opvang en gezellige horeca. Daarnaast is er veel ruimte voor sport en recreatie.
Het openbaar vervoer (tram- en bushaltes) liggen om de hoek van dit appartement. Tram 26 brengt u in 8 minuten naar het Centraal Station. Tram 7 brengt u naar het Rembrandtplein en Leidseplein. Er gaan 2 bussen naar West en een bus naar Zuid. Ook kunt u het pontje naar Noord nemen. Tevens zijn er prima fietspaden en met de auto zit u zo op de Ringweg A10.

Indeling:
Fraaie afgesloten gemeenschappelijk entree met intercom, trap en lift naar het souterrain waar zich de berging en parkeerplaats bevinden en naar de negende verdieping waar zich slechts 2 appartementen bevinden. In de algemene besloten verdiepingshal is de toegang naar het appartement.

Entree met hal en garderobe. Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken.

De royale woonkamer heeft grote raampartijen en biedt ook toegang tot het balkon op het oosten met een grandioos vrij en weids uitzicht. De woonkamer is maar liefst 36 m groot. De open keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een ruime inpandige berging met de meterkast en de wasmachineaansluiting.

Er zijn twee goede slaapkamers waarbij de grote hoofdslaapkamer van ca. 18 m. Ook de tweede slaapkamer van ca. 12 m is prima van omvang. Vanuit deze 2e slaapkamer is er toegang tot het riante dakterras op het noordwesten van ca. 13 m. De luxe badkamer is voorzien van een douche en een dubbele wastafel. Er is een separate toiletruimte.

In de onderbouw van het complex is een eigen afgesloten berging met voldoende ruimte voor twee fietsen.

Bij de woning hoort een eigen vaste parkeerplaats in de parkeerkelder.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 94,3 m (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 2002;
- Eigen berging en eigen parkeerplaats in onderbouw;
- Royale lichte woonkamer met mooi en vrij uitzicht over water;
- Gelegen op de 9e etage van een 10 etages tellend complex;
- Ruim zonnig balkon op het oosten en riant dakterras op het noordwesten;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Afgekochte erfpacht tot 16 juli 2049*;
- De gunstige overstapvoorwaarden van 2019 zijn door de huidige eigenaren gereserveerd;
- Actieve en professioneel beheerde VvE, bijdrage 180,04 per maand (appartement, berging en parkeerplaats);
- Het buitenschilderwerk heeft in 2018 nog plaatsgevonden;
- Oplevering in overleg.

*De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2049. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente (ingevuld met de WOZ waarde met peildatum 01-01-2014) en deze zijn zonder notariskosten en zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2049: 1.298,- per jaar (exclusief indexering vanaf 2017);
- Eeuwigdurend tijdvak afkopen: u betaalt na voldoen van dit bedrag nooit meer erfpacht. De kosten hiervoor zijn: 24.475,- direct;

De huidige eigenaren hebben de aanbieding voor het eeuwigdurend afkopen van het erfpacht nog in 2019 aangevraagd waardoor de gunstige overstaptarieven van 2019 zijn vastgelegd. De nieuwe eigenaar kan gebruik maken van deze aanbieding aangezien deze overdraagbaar is.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-01-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren 90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder