Bornrif 16 1132LW Volendam, Broeckgouw

Bewaar object
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
125 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
141 m²

Omschrijving

Op een prachtige locatie in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw is deze ruime woning, type Alida, bouwnummer 118, in de vrije verkoop gekomen.

Planning start bouw: juni 2019.

De woning met bouwnummer 118 is onderdeel van fase 9 & 10 van het gebied 'de Broeckgouw'. De woning ligt aan het kindvriendelijke groene binnengebied.

Het carré is de verbijzondering in de wijk.
Woningtype Alida is een hoekwoning. De extra breedte over 2 bouwlagen geeft de woning een ruime indeling met ruime woon- en leefruimte. Het ontwerp maakt van deze woning een echte blikvanger.

De royale woning heeft een woonoppervlak van 125m² en perceeloppervlak van 141m².

Uiterst energiezuinig, aardgasvrij, en voorzien van een warmtepomp systeem met vloerverwarming, waarbij de aardwarmte wordt gebruikt om de woning op te warmen. Hierdoor is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast worden ook nog eens een aantal zonnepanelen toegepast.

Op de begane grond een royale en lichte woonkamer en een open keuken. Op de verdiepingg zijn standaard 3 slaapkamers en op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.

De woning moet nog worden gebouwd. Kijk voor meer informatie op de website van projectbureau de Broeckgouw. Naast een verkooptekening en een technische omschrijving is hier ook nog extra informatie te downloaden zoals een brochure over het aardgasvrij bouwen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-01-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
141 m²
Inhoud
475 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's