Bornrif 16 1132LW Volendam, Broeckgouw

Bewaar object
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
125 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
141 m²

Omschrijving

Op een mooie locatie in de nieuwbouw wijk de Broeckgouw is deze ruime woning, type Alida, in de vrije verkoop gekomen.

De woning met bouwnummer 118 is onderdeel van fase 9 & 10 van het gebied ‘de Broeckgouw’. Het is gelegen aan een rustige straat met een open ligging en uitkijk over het grasveld. De Alida woningen zijn type Carré woningen geeft de verbijzondering van de wijk aan. De extra breedte over 2 bouwlagen geeft de woning een ruime indeling met ruime woon- en leefruimte. Een echte blikvanger!

Een hoekwoning met een woonoppervlak van 124m² en perceeloppervlak van 157m². Uiterst energiezuinig en is voorzien van een warmtepomp systeem met vloerverwarming, waarbij de aardwarmte wordt gebruikt om de woning op te warmen. Hierdoor is een gasaansluiting verleden tijd. Op het dak zijn daarnaast ook nog eens een aantal zonnepanelen toegepast.

Op de begane grond een royale en lichte woonkamer met een open keuken. Op de 2e verdieping bestaat de mogelijkheid tot een balkon die vanuit de kamer is te bereiken. Er zijn standaard 3 slaapkamers en op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.

De woning moet nog worden gebouwd. Kijk voor meer informatie op de website van projectbureau de Broeckgouw. Naast een verkooptekening en een technische omschrijving is hier ook nog extra informatie te downloaden zoals een brochure over het aardgasvrij bouwen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-01-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
141 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's