Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Borssenburgplein 14 hs 1078TZ Amsterdam, IJselbuurt Oost

Bewaar object

Omschrijving

Borssenburgplein 14 hs, 1078 TZ te Amsterdam.
Op de begane grond bieden wij een sfeervol en licht hoekappartement aan. Dit voorheen historische winkelpand (kruidenier) is nu een moderne woning met ruime comfortabele lichte woonkamer, 2 slaapkamers, een kleine tuin/patio op het zuidwesten en een vrij uitzicht over het groene Borssenburgplein. Het appartement is in het verleden met veel oog voor detail verbouwd en verkeert thans in een zeer nette staat.

Ligging/bereikbaarheid:
De wijk maakt deel uit van de geliefde Rivierenbuurt in stadsdeel Zuid en is gelegen naast de gezellige hippe Pijp. Ideaal ten opzichte van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus, trein/metro en tram) is op korte afstand ruim beschikbaar. (tram 4 en 12, NS station RAI/Zuid WTC en Amstel). Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Er is ruime parkeergelegenheid nabij de ingang van de woning. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

U bent in korte tijd in de binnenstad, bij het Congrescentrum RAI, De Zuidas of het Martin Luther Kingpark.

Indeling:
Entree. Tochtportaal. Sfeervolle -, ruime woonkamer met open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Mede door hoekligging en dus de hoeveelheid ramen (met originele glas in lood) is het appartement zeer licht. 2 slaapkamers aan achterzijde. Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Hoektuin aan achterzijde.

Borssenburg:
Voormalige buitenplaats aan de Amsteldijk, gesloopt in 1886. Omstreeks 1583 was dit het buitenverblijf van Jacob Frans Oetgens, die gehuwd was met Lysbeth Bors, waarnaar hij de buitenplaats noemde.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 55 m (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Gemeentelijk monument
- Gemeentelijke erfpacht: 226,79 tot 15-10-2046 (AB 1994)
- Dubbel glas
- Hoektuin aan achterzijde
- CV-installatie
- Actieve VvE (4 leden), professioneel beheerd
- Servicekosten: 84,58 per maand
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-02-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Kaart Borssenburgplein 14 hs 1078TZ Amsterdam, IJselbuurt Oost

naar Borssenburgplein 14 hs 1078TZ Amsterdam, IJselbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand