Vorige | Volgende

Borssenburgstraat 25 I 1078VB Amsterdam, IJselbuurt Oost

Bouwjaar
1923
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

ENGLISH TEXT BELOW

In de Rivierenbuurt. Amsterdam Zuid, ligt dit lichte 4-kamerappartement met een zonnig balkon op het zuiden. Deze voormalige huurwoning, bouwjaar 1923, is geheel voorzien van dubbele beglazing. Intern moet de woning worden gerenoveerd. Dit is voor u de kans de woning geheel naar eigen smaak en inzicht te verbouwen.

INDELING
Centraal trappenhuis
Woningentree op de eerste verdieping; hal; voormalige woonkamer en suite verdeeld in twee ruime kamers, De kamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar het balkon; slaapkamer voorzijde met vaste kast; slaapkamer achterzijde met vaste kast en toegang tot het balkon; dichte keuken met toegang tot balkon; doucheruimte; toilet; balkon gelegen op het zuiden

LOCATIE
De woning ligt in de zogenaamde IJsselbuurt, ingeklemd tussen de Rijnstraat en Amsteldijk en door het Amstelkanaal gescheiden van de Pijp. Een rustige centrale plek in de stad. Winkels liggen op loopafstand in Rijnstraat waar ook tramlijn 4 stopt. Deze tram rijdt tussen Centraal Station en Station RAI. Met de fiets bent u in 5 minuten in het centrum en binnen enkele minuten staat u op het Amstelstation. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend mede door de goede aansluiting op zowel de A2 als A10.

VVE
De VvE Borssenburgstraat 25 bestaat uit 4 appartmentsrechten. De servicekosten zijn
123,44 per maand. De administratie is in professionele handen. Er is een meerjarenonderhoudsplan.

ERFPACHT
De woning staat op erfpachtgrond uitgegeven door de gemeente Amsterdam. De canon is vooruitbetaald tot en met 15 oktober 2046. De eigenaar heeft een aanvraagdatum geregistreerd zodat u nog gebruik kunt maken van de gunstige voorwaarden om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht.

DIVERSEN
- woonoppervlakte 69,5 m
- combi cv-ketel
- volledig voorzien van dubbele beglazing
- gemeente monument & beschermd stadsgezicht
- snelle oplevering mogelijjk
- in de koopakte wordt een ouderdoms-, niet-bewoners- en asbestclausule opgenomen

ENGLISH

In the Rivierenbuurt. Amsterdam South, this bright 4-room apartment with a sunny south-facing balcony. This former rental apartment, built in 1923, is fully equipped with double glazing. Internally, the home must be renovated. This is the opportunity for you to renovate the apartment entirely to your own taste and insight.

LAYOUT
Central staircasel
Entrance on the first floor; hall; former living room divided into two spacious rooms, The room at the rear has doors to the balcony; bedroom front with cupboard; rear bedroom with closet and access to the balcony; closed kitchen with access to balcony; shower room; toilet; south-facing balcony

LOCATION
The apartment is located in the so-called IJsselbuurt, sandwiched between the Rijnstraat and Amsteldijk and separated from the Pijp by the Amstelkanaal. A quiet central place in the city. Shops are within walking distance in Rijnstraat where tram 4 also stops. This tram runs between Central Station and RAI Station. By bike you are in 5 minutes in the center and within a few minutes you are at the Amstel station. The accessibility by car is excellent thanks to the good connection to both the A2 and A10.

VVE
The VvE Borssenburgstraat 25 consists of 4 apartments. The service costs are
123.44 per month. The administration is in professional hands. There is a multi-year maintenance plan.

GROUND LEASE
The property is on leasehold land issued by the municipality of Amsterdam. The canon is prepaid up to and including October 15, 2046. The owner has registered an application date so that you can still use the favorable conditions to switch to perpetual leasehold.

OTHER BUSINESS
- living area 69.5 m
- combi boiler
- fully equipped with double glazing
- municipality monument & protected cityscape
- fast delivery possible
- an age, non-residents and asbestos clause is included in the purchase deed
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
219 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder