Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bos en Lommerplantsoen 13 - B 1055AA Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Bouwjaar
2012
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

OPEN HUIS - OPEN HOUSE:

U HOEFT ZICH NIET AAN TE MELDEN! - YOU DON'T HAVE TO SIGN UP FOR THE OPEN HOUSE!
DINSDAG 19 NOVEMBER A.S. VAN 09.00 TOT 09.30 UUR / TUESDAY 19TH OF NOVEMBER FROM 09.00 to 09.30 HRS.

LET OP! Op deze woning zijn voorwaarden van toepassing!
PAY ATTENTION! Conditions apply to this property!

PRACHTIG APPARTEMENT(STUDIO) BESCHIKBAAR!

Sfeervol afgewerkt studio appartement van ca 32 m2 op de 3e verdieping aan de westzijde in het complex "De Studio" in Bos en Lommer. De Studio is gelegen in het voormalige GAK gebouw dat in 2012 verbouwd is tot een modern appartementencomplex. Het complex heeft een lift en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

INDELING:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft de volgende indeling: entree. bij binnenkomst tref je de open keuken met inbouwapparatuur aan de linkerkant, rechts van de ingang bevindt zich de badkamer met een douche, wastafel en het toilet, aan de achterkant van de woning bevindt zich de woonkamer(studio) met een bank, eettafel en een bed.

LOCATIE:
In de nabije omgeving zijn tal van leuke restaurants, koffie-tentjes en cafés en onder het pand zit het leuke Wilde Westen waar je heerlijk kunt neerstrijken op het terras voor een lekker drankje of een heerlijke pizza. De winkels van het Bos en Lommerplein voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand. Verder kun je lekker luieren of juist een rondje joggen in het mooie Erasmuspark. Met de fiets ben je binnen no time in het centrum of op andere leuke hotspots. Ook met de auto en het openbaar vervoer is De Studio uitstekend bereikbaar. De ring A-10 is om de hoek en er zijn diverse tram- en busverbindingen (tram 7, 14) (bus 15, 21, 80).

BIJZONDERHEDEN:
- De waarborgsom bedraagt twee maanden huur.
- Er is pas een overeenkomst als het huurcontract door beide partijen ondertekend is.
- Geen verhuur aan studenten of ouders voor hun studerende kinderen.
- Er wordt een huurovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum termijn van één jaar.
- De huurprijs is inclusief meubels, exclusief GWL.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BEAUTIFUL STUDIO APARTMENT AVAILABLE!!

Tastefully finished studio apartment of approximately 32 m2 on the 3rd floor on the west side in the De Studio complex in Bos en Lommer. The Studio is the former GAK building that was renovated in 2012 into a modern apartment complex. The complex has an elevator and a common bicycle shed.

LAYOUT:
The apartment is located on the third floor and has the following layout: entrance, upon entering you will find the open kitchen with appliances on the left, to the right of the entrance is the bathroom with a shower, a sink and the toilet, at the back of the house is the living room (studio) with a sofa, dining table and a bed.

LOCATION:
There are plenty of nice restaurants, coffee shops and cafés in the area. Below the building is the nice Wild West where you can relax on the terrace for a nice drink of a delicious pizza. The shops of Bos en Lommerplein for daily shopping are within walking distance. You can also laze away from jogging in the beautiful Erasmus Park. With the bike you are in no time in the center of at other nice hotspots. De Studio is also easily accessible by car and public transport. The A10 ring is around the corner and there are various tram and bus connections (tram 7, 14) (buses 15, 21, 80).

PARTICULARITIES:

- The deposit is two month's rent.
- There is only an agreement if the lease has been signed by both parties.
- No students or parents for studying children.
- A lease agreement is entered into for an indefinite period of time with a minimum term of one year.
- The rent includes furniture and does not include utilities.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-10-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
32 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder