Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bos en Lommerplantsoen 89 M 1055AA Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Bewaar object
Bouwjaar
2015
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Dit studioappartement van 30 m2 is gelegen op de vijfde verdieping van het in 2015 opgeleverde complex ‘De Studio Part II’. Door de hoge ligging beschikt het appartement over een panoramisch uitzicht over Amsterdam.

Het complex is gelegen in het voormalige GAK gebouw aan het recent vernieuwde Bos en Lommerplantsoen. Het keurig onderhouden en moderne complex beschikt over een dubbele liftinstallatie, een eigen huismeester, een wasserette voor bewoners (tegen betaling) en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met ruime hal, brievenbussen, huismeester en Miele Launderette. Middels de twee liften en het trappenhuis is de vijfde verdieping te bereiken. De verdieping is alleen toegankelijk voor bewoners.

Je komt binnen in het appartement in de hal met toegang tot de woon-/slaapruimte. De woning is voorzien van een nette vloer. Het appartement beschikt over een keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en als laatste de badkamer welke is voorzien van het toilet, wastafelmeubel en de douche. Het geheel wordt compleet gemaakt door een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Ligging:
Het complex is gelegen aan het Bos en Lommerplantsoen. In het complex vind je het altijd gezellige bar/restaurant het Wilde Westen en op de Erasmusgracht aan het plantsoen het vernieuwde bar/restaurant Florya). Op steenworp afstand ligt tevens het Bos en lommerplein met zijn dagelijkse markt en een diversiteit aan winkels. Voor het complex vind je diverse bus- en tramverbindingen naar onder andere het Centrum en Station Sloterdijk. Tevens de Ring A10 is binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om u te vestigen!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 753,31 per jaar. Dit bedrag is wel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). De erfpachtcanon kan voor het eerst worden aangepast op 30-11-2063 maar wordt wel jaarlijks geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Algemeen:
- Bouwjaar 2015
- Appartementsrecht
- Erfpachtcanon bedraagt € 688,15 per jaar (2017)
- Servicekosten bedragen € 108,31 p.m. (inclusief voorschot stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Volledig geïsoleerd en voorzien van driedubbel glas
- Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor de deur
- Wasserette voor bewoners (tegen betaling)
- Servicebalie met huismeester
- Oplevering in overleg

Bel of mail ons kantoor voor een afspraak!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-01-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
30 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.