Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bos en Lommerplantsoen 97 - L 1055AA Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Vraagprijs € 185.000 

Bewaar object
Bouwjaar
onbekend
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Super net en compleet studio appartement!

Entree
Aangekomen bij het complex kun je de auto parkeren voor de deur op een van de vele parkeerplekken. Voor deze plekken geldt geen parkeervergunning, maar deze kunnen gehuurd worden bij Stadgenoot.

Zodra je het complex binnenloopt krijg je het idee dat je in een nieuwbouwcomplex stapt. De openbare ruimtes zijn fris en strak afgewerkt. Je kunt hier gebruik maken van de fietsenstalling en wasruimte. Daarnaast is er een huismeester aanwezig en beschik je over een eigen berging. Via de lift bereik je hier de zevende etage waar het appartement gelegen is.

Vereniging van eigenaren
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen €97,- per maand en incl. voorschot stookkosten. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning.

Erfpacht
Het betreft gemeentelijke erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt €652,69,- op basis van Jaarlijkse canonindexering. De Algemene Bepalingen 2000 zijn hier op van toepassing en het einde tijdvak loopt tot 30-11-2063.

Bijzonderheden
- Verwarming middels stadsverwarming
- Modern en hip complex met lift, huismeester, wasruimte en fietsenstalling;
- Energielabel B;
- Actieve vereniging van eigenaren;
- Het gebouw is in procedure om aangewezen te worden als gemeentelijk monument;
- Een parkeervergunning is niet mogelijk, er zijn parkeerplaatsen te huur voor het gebouw via Stadgenoot;
- Oplevering in overleg.

Locatie
De vele leuke restaurants, kroegjes en winkels en de Erasmusgracht met het drijvende Florya maken dat je je onmiddellijk thuis voelt in deze gezellige culturele buurt. Tegenover de ingang van De Studio ligt het nieuw aangelegde stadspark Bos en Lommer, een prima plek om te relaxen, alleen of met vrienden. Even verderop vind je bovendien ook nog het Erasmuspark. Onder het pand zit het leuke Wilde Westen, waar je heerlijk kunt neerstrijken op het terras voor een drankje in de zon of een overheerlijke pizza. Op het naastgelegen Bos en Lommerplein en Bos en Lommerweg kun je al je dagelijkse boodschappen doen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend: de ring A-10 is op steenworp afstand en ook met het OV is de woning goed te bereiken, er zijn diverse bus en tramhaltes voor de deur (o.a. tram 7 en 14 en bus 15, 21, 80). Met de fiets sta je binnen 10-15 minuten in het Centrum, de Jordaan of aan de grachten. Een parkeervergunning is niet mogelijk. Er is een parkeerterrein bij het complex waar regelmatig een plaats beschikbaar is om te huren.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 97 p/m
Aanmeldingsdatum
29-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
onbekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
32 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.