Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bos en Lommerweg 107 III 1055DP Amsterdam, Landlust Noord

Bewaar object
Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Fijn ingedeeld 3-kamerappartement op de bovenste woonlaag met balkon op het oosten en een grote zolderberging direct boven het appartement. De zolder grenst direct aan een potentieel dakterras. (english text below)

De zeer lichte en goed geluidsgeïsoleerde woonkamer is gelegen over de volle breedte van de woning en biedt u een prettig uitzicht. De keuken is modern en voorzien van onder meer een vaatwasser en koel-/vriescombinatie. De badkamer is licht betegeld en voorzien van een douche en een toilet. In de bovengelegen berging staat de wasmachine en droger opgesteld als ook de HR-CV ketel uit 2013 van Vaillant.

De ligging van het appartement is ideaal met directe nabijheid van winkels zoals de Albert Heijn. Het Westerpark en Erasmuspark zijn op loopafstand. De buurt is zeer goed aangesloten op het OV-netwerk (tram, bus) en NS-station Sloterdijk is slechts een paar minuten fietsen. De ring A10 is in enkele autominuten goed bereikbaar. De binnenstad is tevens binnen handbereik zonder dat je last hebt van de drukte.

Bos en Lommer is een populaire buurt die de laatste jaren steeds meer hippe winkels en restaurants heeft aangetrokken. De buurt biedt tevens alle voorzieningen om prettig te wonen zoals scholen, kinderdagverblijven, huisartsen en winkels voor
de dagelijkse benodigdheden. De ligging van het appartement is ideaal met directe nabijheid van diverse buurtwinkels, waaronder een drogist, bakkerij, vishandel, boekhandel en supermarkten zoals de Albert Heijn direct onder het appartement.

In de nabije omgeving van de woning is een diversiteit aan horeca en cultuur te vinden zoals theater Podium Mozaïek, de Westergasfabriek, lunchcafé Samen, Bar Roseval, No Man’s Art Gallery en het Wilde Westen.

Via de Haarlemmerweg zit je binnen 2 minuten op de ring A10 of binnen 10 minuten bij het centraal station. Naar station Sloterdijk is het slechts 5 minuten fietsen. In de wijk is nog voldoende parkeergelegenheid voor de deur (vergunningstelsel zonder wachttijd). De
binnenstad is tevens binnen handbereik zonder dat je last hebt van de drukte.

De VVE
De actieve VVE Bos en Lommerweg 103 t/m 109 wordt professioneel geadministreerd door De Huishouding Vastgoed Beheer. Er wordt regelmatig vergaderd en de VVE heeft een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en een degelijke spaarpot. De servicekosten zijn € 76,- per maand inclusief reservering grootonderhoud, VVE beheer, elektra trappenhuis, groot onderhoud casco en opstalverzekering/WA complex.

Bijzonderheden
* kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie C, complexnummer 10659 Appartementsrecht A-8 gelegen op een gemeentelijk, voortdurend recht van erfpacht tot 15-08-2068.
De recent vastgezette canon bedraagt 342, euro per jaar tot 2028. Het tijdvak loopt tot 15-08-2068. AB 2000.
* Woonoppervlakte 52 m2 GO (gemeten conform NEN2580),
* Berging ca. 10 m2 en inhoud ca. 191 m3.
* Voorzien van dubbelglas.
* Warm water en verwarming middels een CV-combiketel uit 2013.
* Mechanische ventilatie en kabel-tv zijn aanwezig.

Oplevering in overleg
Prijs: € 285.000,- kosten koper

ENGLISH TEXT
Lovely light and spacious 3-room apartment of 52 M2 with unobstructed views and a convenient storage room(10m2) directly above the apartment which is directly adjacent to a potential roof terrace. The kitchen is modern and fully equipped with a dishwasher and fridge / freezer. The floorplan of the apartment can be found between the pictures.

Environment
The location of the apartment is ideal with direct proximity to grocery stores, shops, cultural venues, cafes and restaurants. The popular Westerpark and Westergasterrein are within walking distance of the apartment. The city center and the Jordaan can be reached within a 10-minute bike or tram ride. The neighborhood is very well connected to the public transport network (tram, bus) and Sloterdijk train station and highway A10 is only a few minutes away. There is still sufficient parking space available (permit system without a waiting time).
Association

The active VVE Bos en Lommerweg 103-109 is professionally administered by De Huishouding. There are bimonthly meetings, a savings account and a multi-year maintenance plan (MJOP). The service costs are €76,- per month including reservation major maintenance, VVE management, electricity staircase, large maintenance and home insurance /responsibility complex.

Particulars:
* The payment for leasehold is annual 342,- euro
* Surface area 52 m2 GO (measured in accordance with NEN2580),
* Storage approx. 10 m2
* Equipped with double glazing;
* Hot water and heating through a CV-combi boiler from 2013.

Delivery in consultation.
Price: 285.000,- buyers cost
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-12-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.