Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bos en Lommerweg 1 hs 1055DK Amsterdam, Gibraltarbuurt

Huurprijs € 125 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Grote winkelruimte met zichtlocatie aan de drukke Haarlemmerweg. Deze winkelruimte aan de Bos en Lommerweg heeft een oppervlakte van 851 m˛ v.v.o. en is volledig gelegen op de begane grond. De hoofdentree van de winkel bevindt zich aan de Bos en Lommerweg. Aan de achterzijde is een tweede entree voorzien van een overheaddeur met daarachter automatische schuifdeuren. Deze tweede entree is gelegen naast de Action aan de Nieuwpoortstraat en zou zodoende ook als hoofdentree kunnen dienen. De winkelruimte kenmerkt zich als een verrassend grote open vloer, kolomvrij met grote overspanning, veel vrije hoogte, functioneel en vrij indeelbaar. Naast een supermarkt is deze winkelruimte voor meerdere doeleinden geschikt.

Ligging
Het object bevindt zich in de wijk Bos en Lommer, op de kruising van de Bos en Lommerweg en de Haarlemmerweg in Amsterdam West. Dit steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot één van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. In de directe omgeving bevinden zich veel culturele hotspots, winkels, cafés en fijne restaurants. Op loopafstand bevindt zich het Westerpark.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Met de auto is de winkelruimte vanaf de Ringweg A10 via afslag S103 binnen enkele minuten te bereiken.

Voor de deur bevindt zich de bushalte van lijn 21 waardoor een rechtstreekse verbinding mogelijk is met het Centraal Station. De tramhalte van lijn 19 is op loopafstand te bereiken en rijdt oa. naar het nabijgelegen Station Sloterdijk.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 851 m˛ v.v.o. winkelruimte op de begane grond.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

- Representatieve entree aan zowel de Bos en Lommerweg als de Nieuwpoortstraat;
- Goede laad- en losmogelijkheden in de straat;
- 2 overheaddeuren;
- Automatische schuifdeuren;
- Vlakke betonnen vloer;
- Vrije hoogte circa 3,5 - 4,5 meter;
- C.V.-installatie;
- Koelinstallatie;
- Heaters;
- Warmtegordijn;
- Verlichting;
- Toilet.

Huurprijs
€ 125,- per m˛ per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Pro memorie.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiekrechtelijk is de bestemming detailhandel van toepassing. Privaatrechtelijk is de bestemming detailhandel en supermarkt van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-09-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.