Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bos en Lommerweg 359 - A 1061DH Amsterdam, Kolenkitbuurt Zuid

Huurprijs € 55.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

BOS EN LOMMERWEG 359 UNIT 1 LINKS TE AMSTERDAM

HORECARUIMTE GESCHIKT VOOR FASTFOOD, RESTAURANT OF CAFÉ.

De omgeving Bos en Lommer in Amsterdam-West is ontzettend in opkomst, is dynamisch en erg creatief. De wijk trekt een jong en multicultureel publiek en het barst er van de culturele hotspots!

Omschrijving:
Ca. 193 m² groot op de begane grond. Beschikbare ruimte is gelegen aan de linkerzijde van nummer 359 naast gezondheidscentrum Sanitas Bos en Lommer. In deze winkelplint bevinden zich winkels kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

Aan de voor- en achterzijde van het pand bevinden zich voldoende betaalde parkeerplekken.

Ligging en bereikbaarheid:
De Bos en Lommerweg 359 is gelegen nabij de op-, en afrit van de A10, Coentunnel en diverse uitvalswegen.
Het station Burg de Vlugtlaan bevindt zich op 3 minuten en Bos en Lommerplein op 4 minuten lopen. Op deze stations stoppen trams 7 & 14 en bussen 15, 21, 80, 280 302, 752 en N80.

Bestemming:
Gemengd -3, geschikt voor horeca I, III en IV.

Vloeroppervlakte: Begane grond: 192,9 m² (NEN2580)

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
In overleg

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf een contract aan te gaan bij een leverancier voor gas, water en licht.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs: € 55.000,-- per jaar exclusief BTW
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Horeca
Nevenbestemming
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
192 m²
Opp horeca
247 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.