Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bos en Lommerweg 369 B 1061DH Amsterdam, Kolenkitbuurt Zuid

Huurprijs € 58.006 per jaar

Omschrijving

Bos en Lommerweg 369B

Omschrijving:
Winkelruimte van 210 m² begane grond + kelder ruimte beschikbaar de omgeving Bos en Lommer in Amsterdam-West. Deze buurt is ontzettend in opkomst, is dynamisch en erg creatief. De wijk trekt een jong en multicultureel publiek en het barst er van de culturele hotspots!

De Bos en Lommerweg is een uitstekende locatie en verbinding tussen het Bos en Lommerplein en de Burgemeester de Vlughtlaan. Het object wordt schoon gestukt casco opgeleverd. Beschikbare vierkante meters hangt af van de bestemming van de winkelruimte.

Bestemming:
Gemengd -3, aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel en consument verzorgende dienstverlening met een bedrijfsoppervlakte van ten hoogste 250 m² per bedrijf en kantoren, publieksgerichte dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen.

Ligging & Bereikbaarheid:
De Bos en Lommerweg 369 is uitstekend gelegen nabij de op-, en afrit van de A10, Coentunnel en diverse uitvalswegen.
Het station Burg de Vlugtlaan bevindt zich op 3 minuten en Bos en Lommerplein op 4 minuten lopen. Op deze stations stoppen trams 7 & 14 en bussen 15, 21, 80, 280 302, 752 en N80.

Oppervlakte & Huurprijs:
Begane grond: 210,8 m²
Kelder: 132,3 m²

Huurprijs:
€ 225,- per m² per jaar
€ 80,- per m² kelder

Huurprijzen en Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).Alle huishoudens (2015 = 100).

Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Huurprijsaanpassing
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

© 2019 – Keij & Stefels. Alle rechten voorbehouden.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-07-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder