Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Boskriekoord 21 1112EB Diemen, Bomenrijk

Bewaar object

Omschrijving

Ruime 5-kamer woning van circa 116 m met ruime achtertuin op het zuidoosten en vrijstaande berging in kindvriendelijke wijk. Parkeren kan hier gewoon voor de deur. De grote zolderverdieping met hoge nok biedt veel mogelijkheden zoals het creren van extra slaapkamers.

Indeling:

U komt binnen in de hal met meterkast, toilet, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en de ruime
lichte woonkamer met open keuken en schuifpui naar de ruime en zonnige tuin. De tuin beschikt over een ruime vrijstaande berging van circa 8 m die ook via het achterpad te bereiken is. De open keuken heeft een standaard keukenblok, maar biedt diverse mogelijkheden. Tevens is er een berging onder de trap.

De eerste verdieping treft u aan de voorzijde de masterbedroom aan en aan de achterzijde de andere twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en wasmachine aansluiting. Het tweede toilet is separaat gelegen.

De tweede verdieping heeft een hoge nok waardoor het heerlijk ruim is. De CV en mechanische ventilatie unit bevinden zich ook op deze etage. Deze ruimte kunt u naar wens zelf indelen.

Locatie:
Gelegen onder de rook van Amsterdam, tegen stadsdeel Watergraafsmeer aan en nabij de Weespertrekvaart. Groot winkelcentrum Diemen bevindt zich op loopafstand. De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend. Met de auto bent u zo op de A10. Daarnaast zijn er diverse sport- en recreatievoorzieningen in de nabijheid. In deze kindvriendelijke wijk zijn de scholen op loop en fietsafstand.

Kenmerken:
- 5-kamer woning met zonnige tuin;
- Tweede verdieping die mogelijkheden biedt tot het creren van extra slaapkamers;
- Parkeren voor de deur;
- Schilderwerk buitenzijde in 2013;
- Projectnotaris Mr. Van Zaane te Amsterdam;
- Verkoop bepalingen / clausules en erfdienstbaarheden van toepassing, ouderdomsclausule, niet-zelfbewoningsclausule en asbestclausule;
- Oplevering uiterlijk 6 weken na koop (kan spoedig);
- Eventuele bouwtechnische keuring en koopakte tekenen binnen n week na overeenstemming;
- Onze onafhankelijk hypotheekadviseur zal koper volledig vrijblijvend op inkomen toetsen.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
109 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Boskriekoord 21 1112EB Diemen, Bomenrijk

naar Boskriekoord 21 1112EB Diemen, Bomenrijk
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand