Vorige | Volgende

Bosplaat 105 + PP 1025AS Amsterdam, Buikslotermeer Noord

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
118 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
180 m²

Omschrijving

U hoeft niet meer te bellen, dit huis is verkocht.

Ruime eengezinswoning uit begin jaren 70 met tuin op het zuiden en vier fatsoenlijke slaapkamers, totaal circa 118m2. Een eigen garagebox staat om de hoek. Het huis is gebouwd in 1969, is goed onderhouden en dient nu aangepast aan het huidige wooncomfort.

LIGGING
De woning is gelegen in Noord tussen de IJdoornlaan en de Ring A10, vlakbij het Baanakkerspark. Het winkelcentrum "Boven 't IJ" aan het Buikslotermeerplein met een regionale uitstraling is vlakbij. Het eindstation van de Noord-Zuidlijn ligt net iets voorbij het winkelcentrum. Deze N-Z lijn brengt je binnen luttele minuten op het Centraal Station.

INDELING
BEGANE GROND
Via een afsluitbare poort en binnenplaats komt u binnen in de hal met toilet en trapkast. De ruime L-vormige woonkamer met tuinview heeft een open haard, een schuifpui naar de mooie ca. 10 meter diepe tuin. Deze tuin is voorzien van een poort aan de achterzijde. De keuken heeft een lang aanrecht, geschikt voor diverse apparatuur, deze is verbonden met de voormalige schuur en heeft nu de functie van zeer ruime bijkeuken. Met enige creativiteit (zie verderop in dit rijtje woningen) is daar een eetkamer van te maken.

EERSTE VERDIEPING
Hier zijn vier slaapkamers, ertussen ligt de badkamer met douche, tweede toilet, wastafel en lichtkoepel. Evenals beneden zijn de kozijnen aan de achterzijde van aluminium met dubbel glas. De voorzijde is hout met dubbel glas.

PARKEREN
Dit huis staat op de rand van een betaald parkeren gebied, aan de overkant van het water is het vrij parkeren. INBEGREPEN in de vraagprijs is de bijbehorende parkeerbox met elektrische overheaddeur.

VERDERE BIJZONDERHEDEN
- Het pand is gebouwd in 1969.
- Het pand is aan de achterzijde geheel voorzien van dubbel glas.
- Er is in de buurt meer dan voldoende parkeergelegenheid.
- De WOZ waarde 2019 bedraagt 384.000,- voor het huis en 27.000,- voor de garagebox.
- Het huis ligt op grond van de gemeente Amsterdam volgens Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 met jaarlijkse indexering tot 1-6-2068, de canon bedraagt dit jaar voor woning en garagebox 556,88.
- Indicatieve kosten afkoop eeuwigdurende erfpacht bedraagt circa 7.500,-
- De aanvraag voor afkoop /vastklikken van de eeuwigdurende erfpacht is in 2019 gedaan.
- Voor de betere recreatie is het Baanakkerspark vlakbij en tevens het recreatiegebied Waterland en 't Twiske.
- Aanvaarding in huidige staat, leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik.

NOTARIS EN OPLEVERING
Het OPSTELLEN VAN DE KOOPAKTE dient plaats te vinden bij een notaris in Amsterdam en directe omstreken BINNEN 5 WERKDAGEN NA MONDELINGE OVEREENSTEMMING. In de koopakte zullen een ouderdoms-, asbest en niet-zelfbewoningsclausule opgenomen worden. Die laatste clausule betekent dat de erven niet met alle ins en outs van het huis bekend zijn. De oplevering zal in nader overleg plaatsvinden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ingemeten volgens de NEN 2580 normering.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²
Externe bergruimte
18 m²
Perceeloppervlakte
180 m²
Inhoud
401 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder