Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bosplaat 14 1025AT Amsterdam, Buikslotermeer Noord

Bewaar object

Omschrijving

Naast het Baanakkerspark aan een autovrijhofje ligt deze zeer fraaie woning met garage. Het ontwerp is uniek, bijna alles is gelijkvloers en om de patiotuin heen gebouwd. Hierdoor ontstaat een optimale vrijheid en privacy. Het woonoppervlak is maar liefst 141 m. De bungalow heeft als bonus een extra kamer met vide boven de keuken. Bovendien is de apart gelegen garagebox, die dezelfde uitstraling heeft en voorzien is van een elektrische toegangsdeur, bij de vraagprijs inbegrepen.

Het nieuwe station voor de Noordzuidlijn is bijna op loopafstand. Maar ook dichtbij de ring A 10 en op de fiets met het pondje is het centrum van Amsterdam binnen een kwartier te bereiken. Het winkelcentrum boven t IJ en scholen zijn op loopafstand. Privacy is het sleutelwoord voor deze fraaie in lommerrijke omgeving gelegen semi-bungalow. Het bouwjaar is van ca. 1975.

DE CA. 141 M WOONOPPERVLAKTE IS ALS VOLGT INGEDEELD:

Na de entree, met de meteropstelling, volgt de ruime hal met direct het uitzicht op de fraaie en royale patio tuin (ca. 35m). Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich een grote slaapkamer, aan de rechterzijde vindt u eerst de inpandige berging, die ook van buitenaf bereikbaar is, de tweede slaapkamer met aan de overzijde een badkamer met inloopdouche. Het toilet is separaat van de badkamer. De badkamer is ook bereikbaar via de 3e slaapkamer, deze kamer ligt aan de patiotuin. De fraaie keuken ligt centraal tussen de met direct daglicht voorziene gang en de zeer royale woonkamer met openhaard. En boven de keuken ligt als bonus, als in een soort torentje een kamer met vide.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:
De meterkast is voorzien van meer dan voldoende groepen. De woning is recent voorzien van een nieuwe cv installatie en de buitenzijde is goed onderhouden. Aan de binnenzijde is er een moderne badkamer, modern toilet en een moderne keuken. De wandafwerking is nu schoon metselwerk met hard houten binnen kozijnen en deels aluminium buitenkozijnen natuurlijk voorzien van dubbele beglazing.

BUITENRUIMTE:

Deze bungalow is gelegen op een perceel (afgekochte) erfpachtgrond van 249m. De oppervlakte van de erfpachtgrond onder de garage bedraagt 19m. De geheel omsloten tuin is voorzien van bestrating en borders en krijgt door de omliggende lage bebouwing voldoende zon.

KORTOM:

Wilt u ook wonen in een moderne woning met een karakteristieke uitstraling op loopafstand van winkels, scholen, park en in de directe nabijheid van uitvalswegen dan is deze gelijkvloerse woning zeker iets voor u!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141 m²
Perceeloppervlakte
249 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Kaart Bosplaat 14 1025AT Amsterdam, Buikslotermeer Noord

naar Bosplaat 14 1025AT Amsterdam, Buikslotermeer Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand