Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bosrankstraat 6 1032LH Amsterdam, Papaverweg e.o.

Bewaar object

Omschrijving

Tiptop afgewerkt 2 kamer appartement nabij de IJ oevers en het NDSM terrein.

Ligging:
Noord aan het IJ is dé woonplek in opkomst voor Amsterdammers die de stad niet willen verlaten. Nabij het appartement heb je alles dichtbij: scholen, winkels, sport, binnenstad, recreatie, festivals en het centraal station. Je bent zo op het hippe NDSM terrein en de pont naar het Centrum. Ook Loetje, Pllek, Noorderlicht, de IJhallen, een kinderboerderij en het Noorderpark zijn op loop- of fietsafstand van de Bosrankstraat. Het gebied aan de oevers is nog volop in ontwikkeling.

Omschrijving:
Het 2 kamerappartement van 74 m2 ligt op de eerste etage en is bereikbaar middels een lift en beschikt over een separate berging in de onderbouw. Het complex waar het appartement deel van uitmaakt is gebouwd in 2015 en voorzien van ramen en deuren met dubbel glas, betonnen verdiepingsvloeren , spouwmuren en een betonnen fundering. Er zijn grote ramen geplaatst, waardoor er veel daglicht binnenkomt. Het appartement heeft een luxe atmosfeer, wat onder andere komt door het strakke stucwerk, de ruime opzet en het hoge plafond. Op het gemeenschappelijke dakterras kunt u genieten van de middagzon en het uitzicht.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping, hal, slaapkamer (14m2), moderne badkamer met veel extra’s, separaat toilet met fontein, ruime woonkamer met open keuken en keukeneiland. Separate berging in de onderbouw. In het appartement ligt een prachtige (white washed) eiken parketvloer.

Keuken:
Open keuken met eiland. Door het eiland is een speelse indeling gecreëerd. In de keuken is verschillende apparatuur aanwezig, koelkast met vriezer, vaatwasser en een oven met stoomfunctie.

Sanitair:
De moderne badkamer is voorzien van een granito vloer en wandtegels. Het ligbad is voorzien van een whirlpool met stream & bubble-jet, een aparte regendouche en een wastafel. De toiletruimte is uitgerust met een toilet en fonteintje.

Installaties:
Video intercom
Mechanische ventilatie

Vereniging van Eigenaren:
Vereniging van Eigenaren ‘Docklands’ wordt professioneel beheerd door Munnik VVE Beheer B.V. Het betreft een ‘gezonde’ Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor het appartement bedragen € 165,- per maand.

Eigendomssituatie
Het complex is gelegen op erfpacht grond uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Deze erfpachtcanon is (inclusief berging) € 210,- per jaar en deze wordt jaarlijks geïndexeerd. De jaarlijkse canon is fiscaal aftrekbaar.

Duurzaamheid
Dit appartement is ontworpen door Marcel Lok en gebouwd met robuuste bakstenen en beton en een stoere detaillering. Het gehele gebouw is zeer duurzaam. Dit wordt op een slimme manier bereikt door middel van energieopwekking, het (her)gebruik van verwarming en koeling.

Auto en openbaar vervoer
U kunt gratis parkeren in de wijk, waar ruim voldoende parkeergelegenheid is.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2015
- Vloerverwarming met vloerkoeling
- gratis parkeren
- Populair, trendy gedeelte van Amsterdam
- Servicekosten € 165,- per maand (incl. zonnepanelen en warmte terug win unit)
- Erfpacht € 210,- per jaar (fiscaal aftrekbaar)
- Woning beschikt over energielabel A
- Oplevering in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Kaart Bosrankstraat 6 1032LH Amsterdam, Papaverweg e.o.

naar Bosrankstraat 6 1032LH Amsterdam, Papaverweg e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand