Boterbloem 46 1191TN Ouderkerk aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel

Vraagprijs € 299.500 k.k.

Bewaar object
Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
68 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
44 m²

Omschrijving

Deze zonnig op het zuiden gelegen leuke tussenwoning, bestaande uit twee bouwlagen en een ruime kapverdieping en een voortuintje, is uitstekend onderhouden en zo te betrekken. Op de begane grond zijn de royale slaapkamer en ruime badkamer gelegen en inpandige berging. Op de eerste verdieping is de woonkamer met moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de vaste brede trap bereikt u de afgewerkte kapverdieping met dakkapel, welke kan dienen als slaap- of werkkamer.

De woning is gelegen in de jonge populaire wijk Tuindorp op een unieke locatie op korte (loop-) afstand van de gezellige oude dorpskern enerzijds en de geweldig mooie polder De Ronde Hoep anderzijds.

Tuindorp is ruim opgezet en autoluw met uitsluitend bestemmingsverkeer en via de snelle uitvalswegen bent u met de auto in luttele minuten op alle belangrijke wegen in en rond Amsterdam, zoals de A-9, A-2, A-10 (Ringweg) en bijvoorbeeld op de Zuidas (met o.a. VU-ziekenhuis en Universiteit en het belangrijke kantorengebied, bij het AMC en op Luchthaven Schiphol.
Het openbaar vervoer is goed te noemen, o.a. buslijnen 171, 300 en 356 hebben halten in het dorp. De laatste twee brengen u in korte tijd naar o.a. Amsterdam-Zuidoost met het Arenagebied, AMC, kantorengebied Amsterdam-Zuidoost en NS-station met metro en bus, Amstelveen of Schiphol. Op Schiphol na zijn deze bestemmingen trouwens ook makkelijk met de fiets te bereiken.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²
Perceeloppervlakte
44 m²
Inhoud
249 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's