Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Boterdiepstraat 52 I 1079SZ Amsterdam, Rijnbuurt Oost

Bewaar object
Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

LEUK 3-KAMER APPARTEMENT (CA.54 M) GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING IN DE RIVIERENBUURT MET EEN BALKON AAN DE ACHTERZIJDE (LIGGING OOSTEN). CENTRAAL GELEGEN TEN OPZICHTE VAN UITVALSWEGEN EN OPENBAAR VERVOER.

Object:
BOTERDIEPSTRAAT 52-I te 1079 SZ AMSTERDAM

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam, Sectie V, Nummer 12365, A2

Bouwjaar:
1934

Omschrijving:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping, plaatselijk bekend als Boterdiepstraat 52-I te Amsterdam.

Indeling:
De entree van het appartement bevindt zich op de eerste verdieping, hal welke toegang biedt tot alle vertrekken, bestaande uit woonkamer aan de voorzijde, keuken, balkon, 2 slaapkamers aan de achterzijde en de badkamer.

Gebruiksoppervlakte:
Gebruiksoppervlak : 54 m
Buitenruimte : 5 m
(NEN 2580)

Bereikbaarheid:
Nabij de president Kennedylaan en de gezellige Rijnstraat, met zijn diversiteit aan winkels en restaurants en het Martin Luther Kingpark is dit heerlijk ruime appartement gelegen. De Rivierenbuurt is erg in trek omdat je binnen tien minuten in de gezellige drukte van de Pijp en in het Centrum zit. Daarnaast is in augustus elk jaar het populaire theater festival 'de Parade' in het Martin Luther Kingpark. Het openbaar vervoer is goed, trams 4 en 12 stoppen nabij, het Amstel station is op loopafstand en Station Rai is vlakbij daarnaast is met de auto de Ring A10 gemakkelijk te bereiken.

Erfpacht:
Canon: 493,80 per jaar
Tijdvak: 16-02-2009 tot en met 15-02-2059
Algemene Voorwaarden 2000
Vijfentwintig jaarlijkse indexering
Voortdurend recht van erfpacht

Bijzonderheden:
- Voormalige huurwoning;
- Gebruiksoppervlakte van circa 54 m;
- Voorzien van CV;
- Daelmans clausule van toepassing;
- Gesplitst in 2015.

Servicekosten:
De administratie wordt uitgevoerd door VB Real Estate management en staat ingeschreven onder KvK nummer 27288056. De servicekosten zijn 80,-- per maand.

Let op!:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 80 p/m
Aanmeldingsdatum
17-01-2019
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²
Inhoud
189 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.