Boterdiepstraat 64 1079TA Amsterdam, Rijnbuurt Oost

Geveild

Bewaar object

Omschrijving

Boterdiepstraat 64, 1079 TA te Amsterdam

Beleggingspand gelegen op een rustige locatie in de Rivierenbuurt. Het betreft een benedenhuis en twee afzonderlijke bovenwoningen, waarvan de eerste verdieping van circa 56m2 leeg wordt opgeleverd. De huuropbrengst is € 20.747,88 per jaar.

Ligging: Rustige straat in de Rivierenbuurt met in de buurt diverse winkels, statige lanen, maar ook gezellige en kwalitatief hoogstaande horeca. Het Martin Luther Kingpark is een verlengde van uw tuin en ook het Amstelpark en Beatrixpark zijn op loopafstand. Het centrum is dicht in de buurt en De Amstel bevindt zich letterlijk op een steenworp afstand. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A2 en Ring A10 (s109 en s110) en bevindt zich om de hoek van al het winkelgemak op de Rijnstraat, Maasstraat, Scheldestraat en nabij de Albert Cuyp markt (de Pijp). De woning is dichtbij het Amstel station gelegen en op korte fietsafstand van treinstation RAI.

Indeling:
Begane grond: verhuurd voor €4.847,88 per jaar. Eigen entree aan de straat, tuin, indeling verder niet bekend

De eerste en tweede etage zijn bereikbaar via een andere entree.

Eerste etage:
Hal, woonkamer met erker en zijkamer aan de voorzijde. Slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, bereikbaar vanaf de gang, maar ook vanuit de woonkamer. Badkamer voorzien van toilet en douche. Keuken aan de achterkant met toegang tot het balkon.

Tweede verdieping en zolder: verhuurd voor € 15.900,- indeling niet bekend.

Bijzonderheden:
- Heel pand met benedenhuis, en twee afzonderlijke bovenwoningen, waarvan de eerste verdieping leeg wordt opgeleverd.
- Eerste verdieping heeft een GBO van ca. 56m²
- Voortdurend recht van erfpacht van de Gemeente Amsterdam (AB2000), canon is niet afgekocht en bedraagt € 1.936,35. De herzieningsdatum is 16-2-2059.
- Plokpenning € 8.000,- (exclusief BTW)
- De veilcondities en bewijzen van eigendom zullen 8 dagen vóór, alsmede op de verkoopdag des voormiddags, ter inzage liggen ten kantore van notaris Mr. P.L.E.M. de Meijer (Lubbers & Dijk Notarissen, Koningslaan 4, 1075 AC Amsterdam, 020-5736311).
- Onderhandse biedingen voor de veiling worden niet geaccepteerd.
- Bezichtiging van de lege woning op afspraak
- Voorbehoud gunning voor verkoper
- Parkeren via vergunningstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-11-2016
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²
Perceeloppervlakte
128 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Kaart Boterdiepstraat 64 1079TA Amsterdam, Rijnbuurt Oost

naar Boterdiepstraat 64 1079TA Amsterdam, Rijnbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand