Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Botterstraat 196 1034BW Amsterdam, Banne Buiksloot

Veiling

Bewaar object

Omschrijving

HET BETREFT EEN EXECUTIE-VEILING DIE PLAATS ZAL VINDEN OP MAANDAG 19 DECEMBER 2016 VANAF 18.00 UUR IN HET GEBOUW DE RODE HOED (KEIZERSGRACHT 102) IN AMSTERDAM.

ALGEMEEN:
Op 19 december 2016 wordt op de Amsterdamse veiling (de E.A.O.G.V. b.v.) executoriaal geveild een appartement gelegen op de eerste verdieping in een appartementencomplex in Amsterdam-Noord. Het appartement is nabij het kleinschalige winkelcentrum “De Banne”. In de directe omgeving zijn diverse scholen en er is het openbaar vervoer met de snelle verbindingen naar de binnenstad. De pont over ’t IJ, die je brengt naar het centrum, is op fietsafstand. De bruto vloeroppervlakte van het appartement is naar verwachting circa 75 m² (niet kunnen opmeten volgens de NEN 2580-meetnormen).

Er is een afzonderlijke berging op de begane grond en de zelfstandige garage Treilerhof 41 is op ca. 100 meter afstand.

INDELING:
De totale bruto vloeroppervlakte is naar verwachting circa 75 m² (niet kunnen opmeten volgens de NEN 2580-meetnormen) en de vermoedelijke indeling is als volgt: entree, woonkamer met balkon, keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en een separaat toilet. Er is een afzonderlijke berging op de begane grond en de garage Treilerhof 41 is op ca. 100 meter afstand. De canon is afgekocht tot en met 31 oktober 2054.

De informatie is samengesteld naar aanleiding van informatie verstrekt door en van derden. Er worden geen garanties gegeven over de verstrekte informatie.

LOCATIE:
De Botterstraat is gelegen in een kindvriendelijk en groene buurt in Amsterdam-Noord met vele voorzieningen in de directe omgeving. Het vernieuwde winkelcentrum “De Banne” is op korte afstand voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is ook het winkel-centrum “Boven het ‘t IJ” dichtbij waar een groot aanbod aan winkels is. Met de auto is binnen enkele minuten de Ring/de rijksweg A-10 te bereiken en voor de deur is het gratis parkeren. Er een bushalte op steenworp afstand met een directe verbinding naar het Centrum van Amsterdam. Het recreatiegebied ’t Twiske is op fietsafstand en heeft diverse recreatieve mogelijkheden zoals fiets- en wandelroutes.

PLOKGELD:
De plokpenning is € 1.750,- exclusief btw en die is voor rekening van de verkoper.

GUNNING/RISICO:
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 48 uur na de veiling van het appartement. Vanaf de gunning is het risico voor de koper.

BETALING/VERREKENING LASTEN:
De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk op 19 januari 2017 worden voldaan. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van de koper.

BEDENKTIJD:
De wettelijke bepalingen inzake de eisen van een schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden niet voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Registergoederen die worden verkocht via de E.A.O.G.V. b.v. worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht.

BIEDINGEN:
Tot 14 dagen voor de verkoopdatum kunnen onderhandse onvoorwaardelijke schriftelijke biedingen worden ingediend bij de notaris. Eventuele biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW zonder dat de executant echter gehouden is op een bieding in te gaan.

VEILINGCONDITIES:
De veilingcondities zullen vanaf 30 dagen vóór de verkoopdag ter inzage liggen op het kantoor van notaris mevrouw Mr A.M.J.M. Ploumen (Van Doorne N.V.), Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam, telefoon: 020-6789123, e-mail: info@vandoorne.nl. Er wordt geveild volgens de Algemene Veiling-voorwaarden voor Onroerend Goed Amsterdam 2001 (‘’AVEA 2001’’), vastgesteld bij akte d.d. 28 juni 2001 van notaris Mr. P.J.N. van Os te Amsterdam, voor zover daarvan bij de akte van veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. In aanvulling op de Algemene Veilingvoorwaarden Amsterdam (‘’AVA 2001’’) en Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen Amsterdam (AVEA 2001) zijn aanvullende voorwaarden van toepassing in verband met de mogelijkheid om ook via internet mee te bieden.

EEN INDICATIEVE VRAAGPRIJS:
De indicatieve vraagprijs is € 175.000,- k.k. en exclusief de bijkomende veilingkosten. De uiteindelijke koopsom wordt bepaald op de veilingavond van 19 december 2016 middels het systeem van opbod en afslag.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-11-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Kaart Botterstraat 196 1034BW Amsterdam, Banne Buiksloot

naar Botterstraat 196 1034BW Amsterdam, Banne Buiksloot
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand