Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Botterstraat 244 1034BX Amsterdam, Banne Buiksloot

Bewaar object
Bouwjaar
nvt
Woonoppervlakte
18 m²
Perceeloppervlakte
18 m²

Omschrijving

Ruime garage in de Banne te Amsterdam- Noord!

Omgeving;

In de directe nabijheid bevindt zich het winkelcentrum “In de Banne” met een ruim winkelaanbod; de pont naar het centrum vertrekt tevens op steenworp afstand. De parkeergelegenheid buiten is goed en het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

Bijzonderheden;

- Circa 18 m2
- Goede locatie te Amsterdam- Noord
- Projectnotaris Lubbers & Dijk te Amsterdam
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 15-08-2054
- Servicekosten 18,66 euro p/m

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de garages met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-05-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
18 m²
Perceeloppervlakte
18 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.