Vorige | Volgende

Boutenburg 163 1068ZD Amsterdam, Wildeman

Koopsom € 250.000 

Bouwjaar
1961
Woonoppervlakte
68 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

English below

Dit fijne 3-kamer appartement met balkon op het zuiden is gelegen in de gezellige buurt Osdorp-Oost. De ruime woning is voorzien van twee goed bemeten slaapkamers, riante woonkamer, open keuken, badkamer en een balkon met een geweldig groen uitzicht. Het Osdorpplein en de Sloterplas liggen om de hoek en met het openbaar vervoer bent u zo in het centrum.

Indeling
Via de centrale entree bereikt u met de lift (of trap) de woning op de vijfde verdieping. Het appartement is gelegen aan het einde van de galerij waardoor u veel privacy heeft. Bij binnenkomst komt u terecht in de gang met meterkast en garderobe. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken met diverse inbouwapparatuur (koelkast, gasstel, oven) en aan de achterzijde de ruime woonkamer. Door de grote ramenpartij is dit een mooie lichte ruimte. Vanuit de woonkamer begeeft u zich naar het balkon gelegen op het zuiden. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht en kunt u de hele dag genieten van de zon. Naast de keuken bevindt zich de eerste slaapkamer. Via een halletje vanuit de woonkamer bereikt u de tweede slaapkamer. Beide kamers zijn ruime kamers met veel daglicht. Via de hal van de tweede slaapkamer bereikt u ook de badkamer. De ruime badkamer is voorzien van een douche, wastafel, handdoek radiator en een wasmachine aansluiting. Naast de badkamer zit het separate toilet. Deze woning heeft enorm veel opbergruimte door middel van allerlei ingebouwde kasten. Ook is er extra opbergruimte in de berging in de onderbouw. De woning is netjes afgewerkt en is voorzien van dubbel glas.

Omgeving en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen op een fijne rustige locatie in Nieuw-West. Er zijn vele voorzieningen op loopafstand. Zo kan men voor de dagelijkse boodschappen terecht op het Osdorpplein en de Osdorper Ban. Maar ook voor een lekkere lunch of een diner zijn hier vele restaurants en eettentjes. Voor uw dagelijkse beweging kunt u naar de sportvelden die achter de woning zijn gelegen. Deze locatie biedt tevens ook vele mogelijkheden om heerlijk te recreëren bij De Nieuwe Meer of stadsstrand Sloterplas. Met de tramlijn 1 en 17 bereikt u gemakkelijk het Leidseplein en met de bus 61 en 69 bent u zo op Schiphol. Op fietsafstand vindt u het treinstation Lelylaan en daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

VvE
De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door Eigenaren. De VvE bestaat uit 375 appartementsrechten en er is een MJOP aanwezig. De maandelijkse servicekosten bedragen €192,54

Bijzonderheden
- 68 m2 NEN gemeten;
- Lift aanwezig;
- 2 slaapkamers;
- Balkon op het zuiden;
- Externe berging;
- Professioneel beheerde VvE;
- Maandelijkse servicekosten €192,54;
- Erfpacht afgekocht tot 2054;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

*********

This nice 3-room apartment with south-facing balcony is located in the cozy Osdorp-Oost neighborhood. The spacious home has two well-sized bedrooms, spacious living room, open kitchen, bathroom and a balcony with a fantastic green view. Osdorpplein and Sloterplas are just around the corner and you can easily reach the center by public transport.

Layout
Via the central entrance you can reach the property on the fifth floor by elevator (or stairs). The apartment is located at the end of the gallery giving you a lot of privacy. Upon entering you arrive in the hallway with meter closet and wardrobe. At the front is the open kitchen with various built-in appliances (fridge, gas stove, oven) and at the rear the spacious living room. Due to the large windows, this is a nice and light space. From the living room you go to the balcony facing south. From here you have a wonderful view and you can enjoy the sun all day. Next to the kitchen you can find the first bedroom. Via a hall from the living room you reach the second bedroom. Both rooms are spacious with lots of daylight. Through the hall of the second bedroom you can also reach the bathroom. The bathroom has a shower, sink, towel radiator and a washing machine connection. Next to the bathroom is the separate toilet located. This property has a lot of storage space through all kinds of built-in cupboards. There is also extra storage space in the basement. The house is nicely finished and has double glazing.

Features
- 68 m2 NEN measured;
- Elevator present;
- 2 bedrooms;
- south-facing balcony
- External storage;
- Professionally managed VvE;
- Monthly service costs € 192.54;
- Annual lease payments surrendered to 2054;
- Delivery in consultation;
- There is only an agreement once the deed of sale has been signed;
- Purchase deed is drawn up by a notary in Amsterdam.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Oost

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder