Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 2135VE Hoofddorp, Hoofddorp Toolenburg Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Klik hier om de brochure over de kavels te lezen.

Uw droomhuis realiseren
Ymere biedt aan particulieren de unieke kans om in Hoofddorp, dichtbij scholen en voorzieningen, een eigen huis te bouwen. Hiertoe worden langs De Bennebroekerweg in totaal ongeveer veertig kavels aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de rand van de nieuwe wijk Tudorpark. De eerste kavels zijn nú in verkoop.

Particulier opdrachtgeverschap
Kenmerkend voor particulier opdrachtgeverschap is dat u als particulier niet alleen zelf de grond verwerft, maar ook zelf bepaalt met welke partijen u samenwerkt bij het realiseren van uw woning.

Als koper van een kavel in Tudorpark staat u er echter niet alleen voor.
Zodra u een kavel heeft gekocht in Tudorpark, zal de firma Primavilla u met raad en daad bij staan in uw nieuwe rol als projectontwikkelaar. Primavilla is door Ymere geselecteerd en is een onafhankelijk adviesbureau in de bouw met ruime ervaring in het begeleiden van particuliere opdrachtgevers. Tijdens het hele proces van ontwerp en uitvoering is Primavilla namens Ymere uw aanspreekpunt. Primavilla zal voor u een kavelpaspoort opmaken, specifiek voor de door u aangekochte kavel.

Klik hier voor een voorbeeld van een kavelpaspoort.

Architect en bouwbegeleiding
Als koper van een kavel bent u vrij om uw eigen architect te kiezen. Voor uw woningontwerp zijn echter wel randvoorwaarden opgesteld. Dat wil zeggen dat er niet welstandsvrij gebouwd wordt. Architecten, aannemers, maar ook gespecialiseerde projectbegeleiders kunnen u veel werk (en geld) besparen. Een goede adviseur ondersteunt u waar u dit wilt en helpt u eventuele problemen te voorkomen. Desgewenst kunt u voor de begeleiding van het ontwerpproces, de aanbesteding en de uitvoering een beroep doen op de adviseurs van Primavilla. De kosten hiervan zijn uiteraard wel voor uw rekening.

Door de firma's Allurebouw hebben wij vrijblijvend een aantal ontwerpen laten maken die mogelijkerwijs passen op de aangeboden kavels in Tudorpark.

Klik hier voor het ontwerp van Allure Bouw

Bij de door deze partijen opgegeven prijzen dient u voor de stichtingskosten rekening te houden met een opslag van ca. 10% van de bouwkosten voor zgn. bijkomende kosten. Bijkomende kosten zijn bijvoorbeeld, leges, aansluitkosten, rentederving, evt. kosten van architect en adviseurs etc.

Tijd en risico
Zelf bouwen betekent dat u in de gelegenheid wordt gesteld om op basis van uw persoonlijke woonwensen een uniek ontwerp te laten maken. Daar staat tegenover dat u vooraf niet exact weet hoe uw nieuwe woning eruit komt te zien en wat de bouwkosten zijn. U moet ervan uitgaan dat u tijdens het ontwerpproces meer tijd kwijt bent dan wanneer u een projectmatig gebouwde woning koopt.

Bouwrijpe levering
De kavel wordt bouwrijp geleverd. Dit betekent dat de grond geschikt is verklaard voor woningbouw, er een huisaansluiting voor de riolering wordt aangeboden en er een hoofdtracé voor de nutsvoorziening langs de kavels loopt.

Wij adviseren u als voor het bouwen van een woning op een kavel in Tudorpark, een richtprijs vanaf ca. € 400,- per m3 incl. BTW te hanteren.

Heeft u interesse in een afwijkend kaveloppervlak? Ook dat is bespreekbaar!

Nadrukkelijk wijzen we u erop dat u aan deze informatie geen rechten jegens Ymere of Primavilla kan ontlenen.

€ 500,- per m2

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-02-2016
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Vrije kavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
363 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Primavilla B.V.
  0102906570
  info@primavilla.nl
  http://www.primavilla.nl

  Keijser & Drieman Nieuwbouwmakelaars
  0235699020
  nieuwbouw@kdmakelaars.nl
  http://www.kdmakelaars.nl

  Hoekstra & van Eck Hoofddorp
  0235698181
  hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl
  http://www.hoekstraenvaneck.nl

Kaart Bouwnummer 2135VE Hoofddorp, Hoofddorp Toolenburg Zuid

naar Bouwnummer 2135VE Hoofddorp, Hoofddorp Toolenburg Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand