Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 2135VC Hoofddorp, Hoofddorp Toolenburg Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Uw droomhuis realiseren
Ymere biedt aan particulieren de unieke kans om in Hoofddorp, dichtbij scholen en voorzieningen, een eigen huis te bouwen. Langs de Bennebroekerweg worden ongeveer veertig kavels aangeboden, die aan de zuidrand liggen van†de nieuwe wijk Tudorpark.

Particulier opdrachtgeverschap
Het zelf bouwen van een huis is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Een architect kiezen, voorstellen goedkeuren, het bouwen, er komt nogal wat bij kijken. Kenmerkend voor particulier opdrachtgeverschap is dat u als particulier niet alleen zelf de grond verwerft, maar ook zelf bepaalt met welke partijen u samenwerkt bij het realiseren van uw woning. Als koper van een kavel in Tudorpark staat u er echter niet alleen voor.

Primavilla
Om u met raad en daad bij te staan in uw nieuwe rol als projectontwikkelaar heeft Ymere de firma Primavilla geselecteerd. Primavilla is een onafhankelijk adviesbureau in de bouw met ruime ervaring in het begeleiden van particuliere opdrachtgevers. Tijdens het hele proces van ontwerp en uitvoering is Primavilla namens Ymere uw aanspreekpunt.

Architect en bouwbegeleiding
Als kopers van een kavel bent u vrij om uw eigen architect te kiezen. Wij hebben het voor u alvast gemakkelijk gemaakt: de kenmerken van Tudorpark hebben wij voor u duidelijk in een brochure gezet. Dat betekent dat er†niet welstandsvrij gebouwd wordt.
Architecten, aannemers, maar ook gespecialiseerde projectbegeleiders kunnen u veel werk (en geld) besparen. Een goede adviseur ondersteunt u waar u dit wenst. Ook kunt u voor de begeleiding van het ontwerpproces, de aanbesteding en de uitvoering een beroep doen op de adviseurs van Primavilla. De kosten hiervan zijn†voor uw rekening.

Zelf aan de knoppen draaien
Zelf bouwen betekent dat u zelf de ontwikkelaar bent: u steekt eigen tijd in uw persoonlijke woonwensen en kunt zelf aan de knoppen draaien voor uw† uniek ontwerp in Tudorstijl.†Langzaam wordt duidelijk wat Het is†vooraf niet exact duidelijk hoe uw nieuwe woning eruit komt te zien en wat de bouwkosten zijn.
Wij adviseren u als voor het bouwen van een woning op een kavel in Tudorpark, een richtprijs vanaf ca. Ä 400,- per m3 incl. BTW te hanteren.

Bouwrijpe levering
De kavel wordt bouwrijp geleverd. Dit betekent dat de grond geschikt is voor woningbouw. Er is†een huisaansluiting voor de riolering er een hoofdtracť voor de nutsvoorziening. Deze lopen langs de kavels.

Ontwerpen
Als u niet alles zelf wilt ontwerpen dan kunnen wij u helpen met ideeŽn. Wij hebben Allurebouw, Brummelhuis, Livingstone en Selecthuis vrijblijvend een aantal ontwerpen laten maken. U kunt†contact opnemen met†de makelaar voor het inzien van de ontwerpen en de prijzen daarvoor.

Bij de†door deze partijen opgegeven prijzen†dient u voor de stichtingskosten rekening te houden met een opslag van ca. 10% over de bouwkosten voor zgn. bijkomende kosten. Bijkomende kosten zijn bijvoorbeeld, leges, aansluitkosten, rentederving, evt. kosten van architect en adviseurs etc.

Nadrukkelijk wijzen we u erop dat u aan deze informatie geen rechten jegens Ymere of Primavilla kunt ontlenen.

Vrijstaand

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-06-2015
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Vrije kavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
616 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Keijser & Drieman Nieuwbouwmakelaars
  0235699020
  nieuwbouw@kdmakelaars.nl
  http://www.kdmakelaars.nl

  Hoekstra & van Eck Hoofddorp
  0235698181
  hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl
  http://www.hoekstraenvaneck.nl

  Primavilla B.V.
  0102906570
  info@primavilla.nl
  http://www.primavilla.nl

Kaart Bouwnummer 2135VC Hoofddorp, Hoofddorp Toolenburg Zuid

naar Bouwnummer 2135VC Hoofddorp, Hoofddorp Toolenburg Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand