Vorige | Volgende

Bouwnummer 10 1032KE Amsterdam, Papaverweg e.o.

€ 485.000 

Bewaar object

Omschrijving

Loft D heeft een noord-oost oriëntatie en is 99 m2 groot – heerlijk ontbijten in het zonnetje op je 29 m2 grote loggia. Net als alle buitenruimten van Top-Up is deze voorzien van glazen wanden, dus met een beetje zon is het al heerlijk buitenzitten. De loft is vrij indeelbaar, koper bepaald zelf de indeling en afwerking. Het appartement heeft weids uitzicht over het veranderende Amsterdam Noord. 

Loft D is beschikbaar van € 467.500,- tot € 520.000,- v.o.n. – inclusief 30 jaar afgekochte erfpacht

3e verdieping, buitenruimte 29 m2, landzijde

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
99 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Hallie & Van Klooster Makelaardij IJburg
    0204950650
    info@hallie-vanklooster.nl
    http://www.hallie-vanklooster.nl/MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.