Vorige | Volgende

Bouwnummer 10 1111RK Diemen, Overdiemerpolder

Bewaar object

Omschrijving

Deze hoekwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 126 m. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping en een flinke zolderruimte van maar liefst 40 m om zelf in te richten kun je alle kanten op. Een eigen fitnessruimte, werkplek of een extra logeerkamer? Het kan allemaal.
De vloerverwarming beneden is in elk geval standaard en daar wordt iedereen thuis gegarandeerd blij van. Heb je een behoefte aan extra ruimte, dan kies je voor een uitbouw. Zet de schuifpui naar de tuin open en haal het buitenleven binnen. Alle woningen hebben een achterom die uitkomt op een groenplein met speelvoorziening en 16 parkeerplaatsen. De beukmaat van dit type is 5,40 meter.

Dankzij zonnepanelen op het dak blijft de energierekening laag. Je kunt kiezen voor een woning met een tuin op het zuiden, zuidwesten, of zuidoosten, net wat je wilt. Fijn is ook de gloednieuwe keuken met alle apparatuur die je nodig hebt.
De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Het openbare gebied rondom de woningen, zoals de straten, paden, groenvoorzieningen en ondergrondse afvalcontainers, worden met grote zorg door de gemeente aangelegd. Deze woningen hebben een eigen parkeerplaats in het binnengebied.

inclusief parkeerplaats in het binnengebied

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-03-2018
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
117 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Verkoopteam Plantage De Sniep
    0206980916
    info@plantagedesniep.nl
    http://www.plantagedesniep.nl/Kaart Bouwnummer 10 1111RK Diemen, Overdiemerpolder

naar Bouwnummer 10 1111RK Diemen, Overdiemerpolder
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand