Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 12 1384AJ Weesp, Weespersluis

Bewaar object

Omschrijving

6 Herenhuizen van type C, waarvan 3 hoekwoningen. De voorkant van deze woningen is georiŽnteerd op het water. Voor de woning is een gracht met plekken om een bootje aan te leggen. Tussen het water en de woning is een weg, met veel ruimte voor grote bomen. Alle woningen hebben hun eigen unieke verschijning wat betreft gevelindeling en de kleur van het metselwerk, de baksteen en het kozijn. Alle woningen hebben een voortuin met een mooie haag of gedecoreerd hekwerk. En een achtertuin met een berging. Parkeren gebeurt achter het huis, op gedeeld terrein, behalve bij ťťn woning. Die heeft 2 parkeerplekken op eigen terrein.

De woningen zijn 5,7 meter breed en 9,5 meter diep. De plattegrond op de tekening is mťt een uitbouw van 1,2 meter op de begane grond. Deze woning is dan 10,7 meter diep. De woning heeft een fijne ruime woonkamer met open woonkeuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een grote open zolderverdieping met een aansluiting voor de wasmachine. De oppervlakte van de woning is circa 133 m2 (exclusief de uitbouw op de begane grond) met hoge plafonds van ongeveer 2,6 meter. Dat geeft het gevoel van oude herenhuizen! De kavelgrootte varieert van circa 108 tot 147 m2.

De woningen zijn makkelijk aan te passen aan jouw eigen woonwensen. Tegen meerkosten kun je naar eigen smaak toevoegingen of veranderingen aan je woning doen. Wil je†een extra badkamer of slaapkamer? Dat kan! Ook een grotere woonkamer behoort tot de mogelijkheden door een verlenging met 1,2 of 2,4 meter. En wil je het jezelf makkelijk maken, dan kun je ook je hele woning (de muren en de vloeren) door ons laten doen.

De woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdiepingen. Een keuken en de inrichting van het toilet en de badkamer zijn opgenomen†in de VON-prijs. Uiteraard kun je hierin nog volop eigen keuzes maken.†De grond waarop de woningen worden gebouwd, wordt in eigendom uitgegeven. Als meerwerk bieden we de mogelijkheid ook de tuin kant-en-klaar op te leveren.

inclusief 2 parkeerplaatsen op eigen terrein incl. carport voor 1 auto

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-11-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
147 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Lunshof Makelaardij B.V.
  0203458345
  nieuwbouw@lunshof.nl
  http://www.lunshof.nl

  Vuurtoren | deMakelaars.nl
  0294432323
  nieuwbouw@demakelaars.nl
  http://www.demakelaars.nlKaart Bouwnummer 12 1384AJ Weesp, Weespersluis

naar Bouwnummer 12 1384AJ Weesp, Weespersluis
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand