Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 13 1069WP Amsterdam, De Punt

Bewaar object

Omschrijving

Op ‘Het Leukste Punt’ kunt u ook een kavel kopen. Kavels zijn hot! U koopt van ons de kavel en kiest vervolgens uit een uitgebreide brochure een woning naar wens. De woning wordt een rijwoning.  U mag ook zelf een architect en aannemer in de arm nemen.

Vanzelfsprekend moet de woning aan vastgestelde eisen en voorwaarden voldoen. In beide gevallen zorgt u samen met de bouwbegeleider ervoor dat de woning gebouwd wordt. Heel persoonlijk! Wilt u zich vast inschrijven als geïnteresseerde? Dat kan.

Perceelgrootte is perceel exclusief gezamenlijk achterpad

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-07-2013
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Vrije kavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
106 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Makelaars
MVA wijkinformatie: De Punt

De Punt De Punt is een wijk in Amsterdam Nieuw-West en lag voor de herindeling van Amsterdam in zeven stadsdelen in 2010 in voormalig stadsdeel Osdorp. De wijk, in de vorm van een punt, ligt tussen de Baden Powellweg, het Rudi Bloemgartensingel en de Ookmeerweg, tegen herdenkingspark Westgaarde aan. Osdorper Ban De belangrijkste straat in de Punt is de Osdorper Ban. Deze bedrijvige straat, vernoemd naar buurtschap Osdorp, heeft de meeste middenstand van de buurt en loopt van oost naar west. Aan de straat ligt de Lucaskerk en de toegangsweg van Westgaarde ligt in het verlengde van de Osdorper Ban. Inwonersamenstelling van De Punt In 2017 had De Punt 6000 inwoners en 2600 woningen, waarvan 27% eengezinswoningen en 73% meergezinswoningen. 88% van de woningen dateert uit een bouwjaar van vóór 2000 en 12% is dus daarna gebouwd. 32% van de inwoners is autochtoon. Van de allochtone bevolking van De Punt is 20% afkomstig uit een westers land. Dat wil zeggen uit Europa minus Turkije, Noord-Amerika, Indonesië, Oceanië of Japan. 26% en 21% van de allochtone inwoners van De Punt zijn respectievelijk afkomstig uit Marokko en Turkije.

Kaart Bouwnummer 13 1069WP Amsterdam, De Punt

naar Bouwnummer 13 1069WP Amsterdam, De Punt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand