Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 147 1261JA Blaricum, Blaricum

Bewaar object

Omschrijving


NOG 1 PATIOWONING BESCHIKBAAR EN TE BEZICHTIGEN

Enkele kenmerken van de laatste patiowoning:
• woonoppervlakte van 138 m²
• kaveloppervlakte van 245 m²
• royale living van 46 m²
• gespoten muren
• 3 slaapkamers
• afgewerkte wc-ruimte
• lichtkoepel in de badkamer
• tuin met zijtuin
• warmtepompinstallatie voor constante temperatuur in zomer en winter
• vloerverwarming door gehele woning
• 2 privé-opstelplaatsen voor de auto

Nieuw Blaricum: bevoorrecht wonen met Goois karakter
Wie door de straten van Nieuw Blaricum, het eerste deelplan van De Blaricummermeent, loopt of rijdt, kan tussen zijn oogharen door al zien hoe de nieuwe wijk er straks in z’n geheel uit zal zien. Wat opvalt, is de grote diversiteit in woningtypen: villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, patiowoningen, eengezinswoningen en appartementen en de bijzondere architectuur, geïnspireerd op het oude dorp van Blaricum. En de ligging in een groene omgeving, op een paar minuten van de jachthaven en het strand aan het Gooimeer. Nieuw Blaricum is bevoorrecht wonen met Goois karakter.

Een woonplan met durf
Aan de noordoostkant van Blaricum ligt ‘De Blaricummermeent’. Dit polderlandschap zal de komende jaren worden getransformeerd tot een uniek woongebied. In totaal komen in ‘De Blaricummermeent’ zo’n 750 woningen, waarvan ca. 80 woon-werkwoningen en 40 zorgappartementen die worden gerealiseerd in een aantal deelplannen. Tevens is een bedrijvenpark van ca. 12,5 ha gepland. Kijk voor informatie over het totale plan op www.deblaricummermeent.nl.

De eerste fase in de ontwikkeling van ‘De Blaricummermeent’ is het deelplan Nieuw Blaricum. Hier realiseert Honingklaver B.V. een grote diversiteit aan woningen, waaronder villa’s en woon-werkwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, patiowoningen, rijwoningen en appartementen. Nieuw Blaricum wordt een woonplan dat opvalt door de schitterende woningen met hun bijzondere architectuur. Maar ook door het werkelijk schitterende openbare gebied dat geheel is ontworpen in de geest van de omringende dorpen met als belangrijkste voorbeeld het oude dorp van Blaricum

10 patiowoningen ‘Hof aan de rivier’
In het woondomein ‘Hof aan de rivier’ zijn 10 royale patiowoningen gerealiseerd. Het hof ligt aan de oostzijde van Nieuw Blaricum en wordt begrensd door een sfeervol riviertje. Met slechts 10 fraaie patiowoningen is het ‘Hof aan de rivier’ een kleinschalig deelplan van Nieuw Blaricum. Tussen de woningen bevinden zich twee kleine parkeerterreintjes waar voor elke woning twee privé-opstelplaatsen voor de auto zijn gereserveerd. Het vele groen en de prachtige hagen met glooiend verlopende hoogten geven het hof een bijzonder karakter. De hagen dienen ter afscherming van het hof en de parkeerplaatsjes. Tussen de woningen slingert een intiem openbaar pad met vertakkingen naar de entrees. Het pad eindigt bij de collectieve steiger aan het water van de rivier.

‘Hof aan de rivier’ is een van de opvallendste woningbouwprojecten in Nieuw Blaricum. Zonder meer bijzonder is de kleinschaligheid van het project, maar ook de architectuur van de woningen. Allereerst is er een volledig gelijkvloers woonprogramma. Dat maakt de woningen uitermate geschikt voor 55-plussers.

Verder zijn de woningen op de eerste woonlaag voorzien van mossedum daken. Hierdoor lijkt het maaiveld te zijn opgetild en ogenschijnlijk door te lopen tot over de daken.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-11-2011
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m²
Perceeloppervlakte
190 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Blauwhoed
  0104535300
  verkoop@blauwhoed.nl
  http://www.blauwhoed.nl

  JSR Makelaars
  0355382288
  blaricum@jsrmakelaars.nl
  http://www.jsrmakelaars.nl

  Wester Campagne & Van Breemen
  0355315300
  blaricum@makelaarsvangoedehuizen.nl
  http://www.makelaarsvangoedehuizen.nl

Kaart Bouwnummer 147 1261JA Blaricum, Blaricum

naar Bouwnummer 147 1261JA Blaricum, Blaricum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand