Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 16 1341CH Almere

Bewaar object

Omschrijving

Zeer royaal, vrijstaand wonen vlakbij bij het bos? De symmetrische architectuur, het puntje boven de entree, de mooie gevelstenen… Dit is echt een uniek mooi huis!

Met een basis-woonoppervlakte van maar liefst 182 m² kun je het huis helemaal naar eigen wens indelen. De ruimte op de begane grond is zó groot, dat je naast een riante woonkamer en een ruime woonkeuken prima een deel van de ruimte kunt gebruiken voor het creëren van een werkkamer. Of voor een speelkamer, voor de kinderen.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer met een  douche, wastafel en vrijhangend toilet. Door de vele ramen is het lekker licht! De zolder op de tweede verdieping is ruim en hoog. Door de indeling met de trap in het midden, kun je de ruimte eenvoudig indelen in een overloop, een waskamer én 2 ruime slaapkamers, welke al zijn voorzien van ramen in de zijgevel.

Parkeren doe je op eigen terrein, achter in de tuin. Ook is er de mogelijkheid om een garage bij te bouwen. De tuin ligt zeer gunstig op het Zuiden. Je woont in een woonerf. Voor het huis is een autovrij gebied, hier kunnen kinderen dus naar hartelust spelen. Binnen 2 minuten ben je in het bos, en binnen enkele minuten ben je op De Brink of bij de basisschool.

Elke zaterdag is er tussen 9 en 14 uur markt in Nobelhorst: je koopt er onder andere brood, vis, kaas, groenten, noten, bloemen, sieraden en Surinaams eten. Heerlijk!

Alle aankleedhuizen hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn in basis al luxe afgewerkt en hebben een isolatie-niveau vergelijkbaar met A+++ (EPC 0,4)! Alle huizen zijn in basis al voorzien van vloerverwarming op de begane grond, hardhouten kozijnen met draai/kiepramen met isolatieglas (HR++), gladde behangklare wanden, luxe sanitair van Sphinx, vrijhangende toiletten en zonnepanelen. Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; we kunnen het huis aankleden zoals jij het wilt.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaand
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
182 m²
Perceeloppervlakte
376 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Jouw Buurtmakelaar in Nobelhorst
    0651821038
    madeleen@woneninnobelhorst.nl
    http://www.woneninnobelhorst.nlKaart Bouwnummer 16 1341CH Almere

naar Bouwnummer 16 1341CH Almere
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand