Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 17 1341CH Almere

Bewaar object

Omschrijving

Dit 6 meter brede 2-onder-1-kap huis biedt je de keuze tussen ruim (ca 160m2) en héél ruim (ca 172m2)!  Je woont aan de rand van Nobelhorst, vlakbij het bos, maar loopt in 5 minuten naar De Brink en de basisschool.

Het linker huis (bwnr. 17, 19 en 27) met een oppervlakte van ca. 160 m² heeft de entree aan de voorkant. In de ruime keuken kan gemakkelijk een kookeiland gerealiseerd worden. De tuingerichte woonkamer heeft een grote schuifpui, met prachtig uitzicht over de heerlijke achtertuin en het aangrenzende bos.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer met een  douche, wastafel en vrijhangend toilet. De zolder op de tweede verdieping is lekker ruim en hoog. Door het raam in de zijgevel is het mogelijk om extra (slaap)kamers te maken.

Het rechter huis (bwnr. 18, 20 en 28) met een oppervlakte van ca. 172 m² is extra lang en heeft een zijentree. De woonkeuken aan de voorzijde is lekker licht door de glaspartij met deur die tot de grond doorloopt.  Vanuit de woonkamer kom je door de grote schuifpui in de zonnige achtertuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en vrijhangend toilet. De extra ramen in de zijgevel maakt de badkamer en slaapkamer lekker licht. De zolder op de tweede verdieping heeft een hoge nok; de zolder is extra ruim door het ‘extra puntje’ in de gevel. Door het raam in de voorgevel is het mogelijk om extra (slaap)kamers te maken.

In de achtertuin staat een houten berging. Parkeren doe je op eigen terrein, naast het huis. Ook is er de mogelijkheid om een garage bij te bouwen.

Elke zaterdag is er tussen 9 en 14 uur markt in Nobelhorst: je koopt er onder andere brood, vis, kaas, groenten, noten, bloemen, sieraden en Surinaams eten. Heerlijk!

Alle aankleedhuizen hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn in basis al luxe afgewerkt en hebben een isolatie-niveau vergelijkbaar met A+++ (EPC 0,4)! Alle huizen zijn in basis al voorzien van vloerverwarming op de begane grond, hardhouten kozijnen met draai/kiepramen met isolatieglas (HR++), gladde behangklare wanden, luxe sanitair van Sphinx, vrijhangende toiletten en zonnepanelen. Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; we kunnen het huis aankleden zoals jij het wilt.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Twee-onder-één-kap
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
160 m²
Perceeloppervlakte
268 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Jouw Buurtmakelaar in Nobelhorst
    0651821038
    madeleen@woneninnobelhorst.nl
    http://www.woneninnobelhorst.nlKaart Bouwnummer 17 1341CH Almere

naar Bouwnummer 17 1341CH Almere
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand