Vorige | Volgende

Bouwnummer 194 1948DG Beverwijk, Wijkerbroek

€ 265.000 

Bewaar object

Omschrijving

In Broekpolder bestaat op een aantal plaatsen nog de mogelijkheid een kavel aan te kopen waarop u de woning van uw dromen kunt bouwen. Onder andere in Waterwijk-zuid.

Een échte troef
De kavels liggen in het zuidelijk deel van Waterwijk aan de Herman Heijermanslaan. De naam zegt het al: water. Terugkerende elementen in de wijk zijn de watergangen die behalve voor de mogelijkheid tot wonen aan het water, ook voor openheid in de wijk zorgen. In Waterwijk is de samenhang tussen water en groen een échte troef. Kades, diverse groen- elementen verspreid in de wijk en speciaal gecreëerde speelveldjes zorgen voor meer dan een beetje extra leefkwaliteit.

Voorzieningen in de buurt
Wonen in Waterwijk betekent ook wonen met voorzieningen en gemak in de buurt. Voor de kinderen is er een prima aanbod aan basisscholen, voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het nabij gelegen winkelcentrum De Citadel en een wandeling door de parkachtige omgeving van De Vlaskamp behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ook niet onbelangrijk: u woont er heerlijk dichtbij het strand en de duinen met legio mogelijkheden voor watersport en recreatieve activiteiten zoals fietsen en wandelen.

Een wijk waar het klikt
De diverse deelplannen in Waterwijk kenmerken zich in diversiteit. Waterwijk is een gemêleerde wijk waar inmiddels veel mensen hun plek gevonden hebben. Diversiteit staat in Waterwijk overigens niet voor contrast. Integendeel. In de stijl, materialisering en uitstraling komen de verschillende deelplannen zeker overeen. Want Waterwijk is een wijk waar het klikt.

Diverse kavels beschikbaar
Aan de Herman Heijermanslaan zijn nog kavels beschikbaar, in grootte variërend van 488 m2 tot maar liefst 588 m2. Van € 215.000,-- tot € 265.000,-- v.o.n.. Deze kavels kunnen binnen de stedebouwkundige voorwaarden naar eigen inzicht ingevuld worden. Eén en ander wordt verder uitgelegd in de verkoopbrochure.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Vrije kavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
588 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Brantjes Makelaars Beverwijk
  0251260660
  beverwijk@brantjes.nl
  http://www.brantjes.nl

  Brantjes Makelaars Heemskerk
  0251241194
  heemskerk@brantjes.nl
  http://www.brantjes.nl