Vorige | Volgende

Bouwnummer 23 1111RK Diemen, Overdiemerpolder

Bewaar object

Omschrijving

Deze 2 hoekwoningen, bouwnummers 23 en 24 kenmerken zich door fraaie gevelelementen in het metselwerk. Ze hebben een voor-, zij- en achtertuin en een dakterras van maar liefst 13 m² op het zuidoosten om lekker van de zon te genieten. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 111 m².

De vloerverwarming beneden is in elk geval standaard en daar wordt iedereen thuis gegarandeerd blij van. Heb je een behoefte aan extra ruimte, dan kies je voor een uitbouw. Zet de schuifpui naar de tuin open en haal het buitenleven binnen. Alle woningen hebben een achterom die uitkomt op een groenplein met speelvoorziening en 16 parkeerplaatsen. De beukmaat van dit type is 5,40 meter. Dankzij zonnepanelen op het dak blijft de energierekening laag.

Fijn is ook de gloednieuwe keuken met alle apparatuur die je nodig hebt. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Via een open trap bereik je de open zolderverdieping van bijna 27 m². Hier kun je een extra badkamer en slaapkamer of thuiswerkplek creëren. 

Het openbare gebied rondom de woningen, zoals de straten, paden, groenvoorzieningen en ondergrondse afvalcontainers, worden met grote zorg door de gemeente aangelegd. In de koopsom is een parkeerplaats in het binnengebied inbegrepen.

inclusief parkeerplaats in het binnengebied

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-03-2018
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Perceeloppervlakte
140 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Verkoopteam Plantage De Sniep
    0206980916
    info@plantagedesniep.nl
    http://www.plantagedesniep.nl/Kaart Bouwnummer 23 1111RK Diemen, Overdiemerpolder

naar Bouwnummer 23 1111RK Diemen, Overdiemerpolder
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand