Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information
Vorige | Volgende

Bouwnummer 23 1521PE West-Knollendam, Karnemelksepolder

Bewaar object

Omschrijving

De Tuinen 2/1-kapwoning, 200 m2 gbo, vanaf € 599.840,- v.o.n.
(woningtype C, bouwnrs. 23, 24, 37, 38, 39, 40)

De 2/1-kapwoningen binnen De Tuinen hebben allen een garage, daarnaast kan op het eigen erf worden geparkeerd. De verspringende dak- en gevelopbouw is geïnspireerd op de houten schuren die de Zaanstreek vroeger rijk was. Alle woningen hebben een steiger of schoeiing aan het water waar de eigen boot afgemeerd kan worden.
 
Deze woningen bieden met een indrukwekkende 200 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen, genoeg ruimte voor 4 royale slaapkamers en 2 badkamers. Ideaal voor grote en samengestelde gezinnen, waarbij iedereen een eigen kamer heeft. En dan is er nog volop ruimte om te werken, spelen, logeren, sporten en gamen! De woonkamer heeft een open verbinding met de leefkeuken en voor en achter openslaande deuren.

De eerste bewoners van De Tuinen krijgen standaard een boom op hun kavel geplant. Daarmee krijgt de buurt direct een groen aanzicht en de natuurlijke sfeer die past bij de benaming. De groene aanpak gaat echter verder dan het kleurenpalet en de aanplant: alle woningen binnen De Tuinen worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de gemiddeld 14 zonnepanelen per woning voldoende energie voor een huisgezin, het aantal zonuren is daartoe bepalend. Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook een schoner leefklimaat.

Aan de staande mastroute!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-07-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Twee-onder-één-kap
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
200 m²
Perceeloppervlakte
265 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • HVMS Zaandam
    0756510610
    makelaardij@hvms.nl
    http://www.hvms.nl







Kaart Bouwnummer 23 1521PE West-Knollendam, Karnemelksepolder

naar Bouwnummer 23 1521PE West-Knollendam, Karnemelksepolder
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand