Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 23 8245JB Lelystad, Flora Midden

Bewaar object

Omschrijving

13 ruime rijwoningen

De rijwoningen worden gebouwd in twee verschillende types; de hoekwoningen en de tussenwoningen. Alle woningen worden gebouwd met rechte wanden op de eerste verdieping. Dit biedt de mogelijkheid om het beschikbare oppervlakte optimaal en volledig te benutten. De woningen hebben een spraakmakende gevel, waarin grote raampartijen de hoofdrol spelen. Stijlvol en bovendien zorgen ze voor een prachtige lichtinval in de vertrekken.

Op de begane grond worden de woningen uitgevoerd met een royale woonkamer met open keuken. Vanuit de living aan de achterzijde kijkt u uit op de grote achtertuin. Op de eerste verdieping worden 3 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd, ook is er een mogelijkheid voor een tweede toilet. Via de vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping. Deze is vrij indeelbaar en kan naar wens plaats bieden aan twee extra slaapkamers.

Een kenmerkend verschil van de hoekwoningen ten opzichte van de tussenwoningen is het extra raam in de zijgevel dat voor nog meer lichtinval zorgt. De tuinen van de hoekwoningen grenzen aan de openbare ruimte. De
afscheiding wordt hier gevormd door gaashekwerken voorzien van groene hedera.


8 Ruime twee-onder-één-kap-woningen

Het strakke lijnenspel van de voorgevel geeft de twee-onder-één-kapwoningen een traditionele, maar moderne
uitstraling. Het hoge zadeldak maakt het ontwerp tot een imposant bouwwerk. Wie voet zet in de woning zal evenzeer overdonderd zijn door de grote hoeveelheid licht en ruimte in ieder vertrek. De voorzijde van de woning wordt volledig in beslag genomen door de keuken. Daarachter ligt de woonkamer, die dankzij de grote ramen in de aanbouw fraai verlicht wordt. Aan de achterzijde bevinden zich indrukwekkende glaspartijen die uitzicht bieden op de tuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer, met daarboven de tweede verdieping waar u naar wens nog twee extra vertrekken kunt realiseren.


4 Royale vrijstaand geschakelde woningen

Grote raampartijen domineren de karakteristieke voorgevel. Wanneer u vanuit de entreehal de woonkamer betreedt, zult u versteld staan over het royale vertrek. Door de garage bij de woning te trekken is namelijk een grote L-vormige living gerealiseerd met opvallend veel ruimte. Met uitzicht op uw achtertuin kunt u zich geen mooiere plek indenken. Aan de living grenst de open keuken, die uitzicht geeft over de straat voor uw huis. Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een badkamer met de mogelijkheid tot een tweede toilet. De zolderverdieping biedt daarnaast ruimte voor twee extra vertrekken

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-09-2013
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Perceeloppervlakte
122 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Van der Linden Makelaardij
  0320241774
  info.lelystad@vanderlinden.nl
  http://www.vanderlinden.nl

  De Boer Makelaardij
  0320281800
  mail@deactievemakelaar.nl
  http://www.deactievemakelaar.nlKaart Bouwnummer 23 8245JB Lelystad, Flora Midden

naar Bouwnummer 23 8245JB Lelystad, Flora Midden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand