Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 24 2141MA Vijfhuizen, Vijfhuizen Omgeving

Bewaar object

Omschrijving

U koopt, wij bouwen*!
Qua wonen is De Veranda een optelsom van louter droomplekken. De villa's van het type Zon niet uitgezonderd. De naam Zon is bewust simpel gehouden: eenvoud en terug naar de natuur zijn termen die de lading volledig dekken. Klasse en niveau behoeven immers geen bombastische juichkreten.

Zon is een speelse - van verschillende niveaus voorziene - vrijstaande villa. Kenmerkend is het extra grote woonoppervlak op de begane grond. Zon heeft maar liefst aan beide kanten zijbeuken. Hierdoor ontstaan lange zichtlijnen en vele woonplekken. De grote woonkeuken behelst de gehele extra zijbeuk. Geen verlaagd plafond, maar de kap als plafond. Met de openslaande deuren naar de tuin met recht een droom woonkeuken. De living met een plafondhoogte van maar liefst 4 meter is zo gesitueerd dat binnen en buiten in elkaar over gaan. De hoge beglazing geeft het overweldigende gevoel van ruimte een extra impuls. Door de vele indelingsmogelijkheden (keuken, ontmoetingsplek, tv-ruimte) plooit Zon zich moeiteloos naar de individuele woonwensen én de diverse levensfases van haar bewoners. Zon is desgewenst uit te breiden met 2 serres, maar ook zonder zou elke binnenhuisarchitect staan springen om deze villa te mogen indelen. Zon is omgeven door een ruime tuin en is daarmee met recht een droomvilla op een droomlocatie. Op eigen erf bevinden zich bovendien twee parkeerplaatsen.

Op de beide bovengelegen verdiepingniveau's bevinden zich vier slaapkamers van zeer riante afmetingen. Een grote en van alle gemakken voorziene badkamer, een separaat tweede toilet en een aparte ruimte voor wasmachine en droger zijn uiteraard eveneens aanwezig. Centraal in de woning ligt het trappenhuis met halve steken en spannende doorkijkjes naar hal en woonkamer.

* Als u een woning in plan De Veranda koopt, starten wij zodra uw hypotheek is geregeld, met de bouw van de woning. Uiteraard uitgevoerd zoals u het wilt!
U hoeft dus niet te wachten tot de overige woningen verkocht zijn.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-10-2012
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaand
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
212 m²
Perceeloppervlakte
485 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Vlieg Makelaars OG BV
    0235640004
    hoofddorp@vlieg.nl
    http://www.vlieg.nlKaart Bouwnummer 24 2141MA Vijfhuizen, Vijfhuizen Omgeving

naar Bouwnummer 24 2141MA Vijfhuizen, Vijfhuizen Omgeving
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand