Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 27 2141MA Vijfhuizen, Vijfhuizen Omgeving

Bewaar object

Omschrijving

U KOOPT, WIJ BOUWEN DIRECT!
Wonen in de wolken kent voortaan een eigen variant. Door de brede beukmaat vormen de vrijstaande villa's vanhet type Wolk het absolute summum qua leefruimte. Dit geldt niet alleen voor de living met zijn weergaloze uitzicht over de Geniedijk, maar ook voor de andere vertrekken. Deze brede beukmaat zet zich ook door in de bovenverdieping. Zowel de twee slaapkamers op het tweede niveau als de zolder krijgt hierdoor extra oppervlakte.

De naam Wolk staat voor eenvoud en terug naar de natuur. De indeling van Wolk daarentegen is uiterst geraffineerd. Allereerst zijn twee parkeerplaatsen voorzien op eigen erf, voor het halfverdiepte souterrain (de berging). Deze is extra groot en biedt bijvoorbeeld voldoende ruimte om een grote wijnkast te maken. Boven het souterrain ligt de grote woonkeuken met uitzicht op de Geniedijk en het water. De op zich al grote woonkeuken laat zich desgewenst eenvoudig uitbreiden. Naast meerdere woonplekken om prettig te vertoeven, laat ook deze woning zich makkelijk aanpassen aan de diverse woonfases. Denk hierbij aan een speelhoek, televisiehoek of studeerof ontmoetingsplek. Ook dit woningtype is zó gesitueerd dat de villa's optimaal harmoniëren met de prachtige, nabijgelegen Geniedijk. Dankzij de hoge ramen en dito plafonds profiteert u optimaal van het ongekende uitzicht met de bijbehorende overdaad aan lucht, licht en ruimte. Wolk heeft tevens twee niveau's met elk twee slaapkamers, waarbij beide slaapkamers op het tussenniveau de kap als plafond hebben (3,5 meter hoog). Op het hogere niveau zijn de slaapkamers en badkamer extra groot. Dit biedt mogelijkheden voor een extra slaapkamer en/of een tweede badkamer.
Indien u een woning in dit schitterende plan koopt, hoeft u niet te wachten tot er eventueel 70% verkocht is. Wij bouwen uw woning, uiteraard zoals u het wilt, zodra uw financien in orde zijn.


-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-10-2012
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaand
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
204 m²
Perceeloppervlakte
450 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Vlieg Makelaars OG BV
    0235640004
    hoofddorp@vlieg.nl
    http://www.vlieg.nlKaart Bouwnummer 27 2141MA Vijfhuizen, Vijfhuizen Omgeving

naar Bouwnummer 27 2141MA Vijfhuizen, Vijfhuizen Omgeving
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand