Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 3 1056AS Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

Het schoolgebouw Amundsen is een bijzonder schoolgebouw met een kaveloppervlakte van 1403 m2 om met een groep particulieren naar eigen inzicht woningen te bouwen. Het gebouw is geschikt voor circa 10 woningen. Het gebouw met uitbreiding (nieuwbouw) biedt ruimte voor woningen, met mogelijkheid voor praktijk- of vrije beroepsuitoefening. Ook is er ruimte voor eventueel horeca, culturele en maatschappelijke functies. Geďnteresseerde bouwgroepen kunnen zich inschrijven voor de openbare selectieprocedure van het schoolgebouw. Ook professionele initiatiefnemers (bijvoorbeeld aannemers, architecten) die zelf geen eindgebruiker worden kunnen zich inschrijven. Voor hen gelden aanvullende voorwaarden.

opp. kavel 1.403 m2 voor circa 10 woningen, niet woonfunctie mogelijk (145m2).Combinatie van renovatie en nieuwbouw (uitbouw op de speelplaats)

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-09-2013
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Vrije kavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
1.403 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Makelaars
MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Kaart Bouwnummer 3 1056AS Amsterdam, Robert Scottbuurt West

naar Bouwnummer 3 1056AS Amsterdam, Robert Scottbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand