Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 3 1341CH Almere

Bewaar object

Omschrijving

Groots wonen aan de rand van het Bos.
De ligging? Fantastisch! Het bos begint waar je zonnige tuin eindigt. Geen achterburen, privacy en vogelgeluiden. Je woont aan de rand van Nobelhorst, aan het bos, maar loopt zo naar de Brink en de basisschool.

Deze huizen met bijzondere architectuur zijn echt heel royaal: 6,3 meter breed en 10,2 meter diep. Al een idee wat je met al die ruimte kunt doen?

Op de begane grond is het heerlijk licht door de grote ramen! De zonnige tuin is prettig verbonden met je woonkamer door de grote schuifpui.
Op de verdieping zijn er 3 royale slaapkamers en een badkamer. De grote zolder kan naar eigen wens ingedeeld worden, er kan gemakkelijk een royale werk- en/of speelruimte gemaakt worden bijvoorbeeld.
 
Wie een huis koopt in Het Landgoed krijgt een uitstekend geïsoleerd huis dat compleet wordt opgeleverd met draai-/kiepramen, zonnepanelen en mooi sanitair van Sphinx. De keuken mag je zelf uitzoeken en vloerverwarming op de begane grond is standaard.

VOOR WIE NOBELHORST NOG NIET KENT
Nobelhorst is een nieuwe wijk in Almere Hout. Het dorp van Almere! In de wijk komen allemaal verschillende buurtjes. Het leuke is dat elke buurt zijn eigen verhaal vertelt. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwwijk. Om het verhaal van de buurt kracht bij te zetten, vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet. En wist je al dat je automatisch lid wordt van een buurtschap? Hierin kun je meebeslissen over bepaalde onderdelen van de inrichting van jouw woonomgeving en de buurtkavel. Op de website van Nobelhorst vind je hier meer informatie over.

PROEF DE SFEER VAN HET LANDGOED
Als je Nobelhorst straks binnenkomt, zie je ‘Het Landgoed’ aan het einde van de Nobellaan liggen. Hier, aan de rand van het bos, zouden vroeger de heren Nobel gewoond kunnen hebben. Het Landgoed heeft door de mooie, groene laan een statig karakter. Dit wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke pleintjes, een prachtige watergang die langs Het Landgoed meandert en groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Hierdoor ben je altijd verbonden met de natuur om je heen. Heerlijk ontspannen leven.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
148 m²
Perceeloppervlakte
168 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Jouw Buurtmakelaar in Nobelhorst
    0651821038
    madeleen@woneninnobelhorst.nl
    http://www.woneninnobelhorst.nlKaart Bouwnummer 3 1341CH Almere

naar Bouwnummer 3 1341CH Almere
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand