Vorige | Volgende

Bouwnummer 305 1096DT Amsterdam, Weespertrekvaart

€ 3.049.915 

Bewaar object

Omschrijving

XXL ‘THE VANTA PENTHOUSE’
Het eerste penthouse van Nederland met mogelijkheid voor een rooftop pool! Ronduit spectaculair is het XXL penthouse met een woonoppervlakte van 814 m2 onderverdeeld in ca. 459 m2 woonruimte en ca. 355 m2 aan  terrassen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact op met de makelaars voor meer informatie over project STATE!

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-06-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Penthouse
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
488 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Makelaarskantoor Carla Van Den Brink B.V.
  0206717272
  info@vandenbrink.nl
  http://www.vandenbrink.nlMVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Kaart Bouwnummer 305 1096DT Amsterdam, Weespertrekvaart

naar Bouwnummer 305 1096DT Amsterdam, Weespertrekvaart
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand