Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 317 1363XJ Almere

Bewaar object

Omschrijving

De Beneden-Bovenwoning
In Dromenrijk worden meerdere beneden-bovenwoningen gerealiseerd in verschillende woonblokken en er bevinden zich twee complete woningen in drie woonlagen. Er bestaan dus woningen die de gehele begane grond en een halve eerste verdieping ter beschikking hebben én er zijn woningen die alleen de entree op de begane grond hebben en daarnaast een halve eerste verdieping en de complete tweede verdieping ter beschikking hebben.
Bij het ontwerp van de beneden-bovenwoningen is getracht het individuele karakter van de woning te combineren met een eenheid binnen het blok. Het individuele is benadrukt door de wisselende raampartijen en variatie in de voordeurkleuren. Per vier woningen ontstaat er juist weer een eenheid door de kleurkeuze van het metselwerk en toepassing van penanten.
Woning met complete begane grond en halve eerste verdieping (type A)
Deze woningen zijn standaard voorzien van alle gemakken, zoals bijvoorbeeld een apparte toiletruimte, een keuken, een grote woon- en eetkamer, twee slaapkamers, een aparte badkamer, een grote achtertuin met eigen (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats vanaf € 154.900, -v.o.n.
Woning met halve eerste verdieping en complete tweede verdieping (type B)
De entree van deze woning bevindt zich op de begane grond. Deze woningen zijn verdere standaard voorzien van alle gemakken, zoals bijveerbeeld een aparte toiletruimte, een keuken, een grote woon- en eetkamer, twee slaapkamers, een aparte badkamer  en een ruim terras op de tweede verdieping. Bovendien hebben deze woningen een egen (fietsen)berging en parkeerplaats op de begane grond vanaf € 154.900,- v.o.n.
Elk type woning van de beneden-bovenwoningen heeft zijn eigen kwaliteiten. Misschien is één van deze woningen wel wat voor jou!!!

KOM VRIJBLIJVEND KIJKEN NAAR DE MODELWONING. VRAAG ERNAAR BIJ DE MAKELAARS

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-11-2011
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²
Perceeloppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • DNA Makelaars Almere
  0367370591
  info@dna-makelaars.nl
  http://www.dna-makelaars.nl

  Pieter van der Plas Makelaar voor Almere
  0367503790
  info@pietervanderplas.nl
  http://www.pietervanderplas.nlKaart Bouwnummer 317 1363XJ Almere

naar Bouwnummer 317 1363XJ Almere
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand