Vorige | Volgende

Bouwnummer 33 1111RH Diemen, Overdiemerpolder

Woonoppervlakte
111 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
93 m²

Omschrijving

De tussenwoningen van Plantage 11 kenmerken zich door fraaie gevelelementen in het metselwerk. Ze hebben een fijne voor- en achtertuin en een dakterras van maar liefst 13 m² op het zuidoosten om lekker van de zon te genieten. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 111 m².

De vloerverwarming beneden is in elk geval standaard en daar wordt iedereen thuis gegarandeerd blij van. Heb je een behoefte aan extra ruimte, dan kies je voor een uitbouw.

Zet de schuifpui naar de tuin open en haal het buitenleven binnen. Alle woningen hebben een achterom die uitkomt op een groenplein met speelvoorziening en 16 parkeerplaatsen. De beukmaat van dit type is 5,40 meter. Dankzij zonnepanelen op het dak blijft de energierekening laag. Je kunt kiezen voor een woning met een tuin op het zuiden, zuidwesten, of zuidoosten, net wat je wilt.

Fijn is ook de gloednieuwe keuken met alle apparatuur die je nodig hebt. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Via een open trap bereik je de open zolderverdieping van bijna 27 m². Hier kun je een extra badkamer en slaapkamer of thuiswerkplek creëren. 

Het openbare gebied rondom de woningen, zoals de straten, paden, groenvoorzieningen en ondergrondse afvalcontainers, worden met grote zorg door de gemeente aangelegd. Parkeren kan gewoon in de straat. De woningen grenzend aan het binnengebied krijgen een eigen parkeerplaats. Dit betreft bouwnummers: 7 tot en met 10 en 14 tot en met 25.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-04-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Perceeloppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Verkoopteam Plantage De Sniep
    0206980916
    info@plantagedesniep.nl
    http://www.plantagedesniep.nl/Advertentie