Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 34 1341CH Almere

Bewaar object

Omschrijving

Nergens woon je zo dicht bij het bos als op Het Landgoed. De bossen worden zo ingericht als multifunctionele bossen waar naast houtproductie ook volop ruimte is voor recreatie en natuur. Ga lekker met de kinderen op avontuur. Ren straks een rondje op de hardlooptrack of wandel op je gemak door het bos… wie weet spot je takken die door bevers zijn aangevreten, parende zandloop kevers, een indrukwekkende ijsvogel of een lief reetje.

De huizen van De Kolenbranderij zijn allemaal ZEN-huizen: Zeer Energiezuinige Nieuwbouw.
De afmetingen zijn verschillend:
De huizen van bouwnummer 33 tot en met 36 zijn 5,7 meter breed en 9 meter lang.
De huizen van bouwnummer 31 en 32 zijn 5,7 meter breed en 10,2 meter lang.
De huizen van bouwnummer 37 tot en met 40 zijn 6 meter breed en 9 meter lang.
De tuin ligt lekker zonnig op Zuidoost. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats in het openbaar gebied. Met ZEN woon je uiterst comfortabel én bespaar je op jouw energierekening. De ZEN-huizen zijn uitstekend geïsoleerd, hebben vloerverwarming op de begane grond en triple glas. Door het ventilatiesysteem is het niet alleen heerlijk stil in huis, ook tocht is echt verleden tijd. 

We maken dankbaar gebruik van zonne-energie door de zonnepanelen en de zonneboiler op het dak. Ook wordt verloren energie uit ventilatielucht en douchewater hergebruikt. Ook heel fijn, je geniet van onbeperkt tapwater. Heel comfortabel. Je draagt bij aan een beter milieu en je energierekening is zeer laag. En ook wat betreft jouw  hypotheek is er meer mogelijk dan je denkt!
Koop je een ZEN-huis dan krijg je 10 jaar de zekerheid dat het energieverbruik van je huis niet meer is dan mag worden verwacht bij je gezinssamenstelling en je leefpatroon. Bij een normaal gebruik heb je een energierekening van (bijna) 0. Ideaal toch? Dit komt omdat het huis wordt geleverd met een ‘Energie Prestatie Garantie’.
ZEN is een afkorting van Zeer Energiezuinige Nieuwbouw. Een huis wordt pas een ZEN-huis door allerlei maatregelen op het gebied van energie en comfort. Het zal misschien nieuw voor je zijn. Geloof ons, het went snel en dan wil je nooit meer anders.
Wie een huis koopt in Het Landgoed krijgt een uitstekend geïsoleerd huis dat compleet wordt opgeleverd met draai-/kiepramen, zonnepanelen en mooi sanitair van Sphinx. De keuken mag je zelf uitzoeken en vloerverwarming op de begane grond is standaard.

Alle aankleedhuizen zijn in de basis al goed ingedeeld en heel ruim en mooi afgewerkt. Maar misschien wil je de indeling net wat anders of droom je van een grote badkamer en staat een uitbouw ook op je wensenlijstje. Dat kan! Je krijgt een gesprek met een kopersadviseur van Dura Vermeer. Marcel Otten neemt uitgebreid al je wensen door, zodat dit huis jouw thuis wordt. 

VOOR WIE NOBELHORST NOG NIET KENT
Nobelhorst is een nieuwe wijk in Almere Hout. Het dorp van Almere! In de wijk komen allemaal verschillende buurtjes. Het leuke is dat elke buurt zijn eigen verhaal vertelt. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwwijk. Om het verhaal van de buurt kracht bij te zetten, vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet. En wist je al dat je automatisch lid wordt van een buurtschap? Hierin kun je meebeslissen over bepaalde onderdelen van de inrichting van jouw woonomgeving en de buurtkavel. Op de website van Nobelhorst vind je hier meer informatie over.

PROEF DE SFEER VAN HET LANDGOED
Als je Nobelhorst straks binnenkomt, zie je ‘Het Landgoed’ aan het einde van de Nobellaan liggen. Hier, aan de rand van het bos, zouden vroeger de heren Nobel gewoond kunnen hebben. Het Landgoed heeft door de mooie, groene laan een statig karakter. Dit wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke pleintjes, een prachtige watergang die langs Het Landgoed meandert en groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Hierdoor ben je altijd verbonden met de natuur om je heen. Heerlijk ontspannen leven.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
151 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Jouw Buurtmakelaar in Nobelhorst
    0651821038
    madeleen@woneninnobelhorst.nl
    http://www.woneninnobelhorst.nlKaart Bouwnummer 34 1341CH Almere

naar Bouwnummer 34 1341CH Almere
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand