Vorige | Volgende

Bouwnummer 354 1061AZ Amsterdam, Laan van Spartaan

Bewaar object

Omschrijving

In Fase 2 van Hof van Spartaan komen 38 stuks 2-kamerappartementen in het aanbod. De woonoppervlaktes variëren van circa 45 tot 55 m2. Er is een ruime keus op het gebied van verdieping, ligging en berging. Noord, oost, zuid of west. Wil je lekker praktisch met de trap naar je appartement kunnen lopen? Dan kies je waarschijnlijk voor een woning op de 1e verdieping. Gaat jouw voorkeur uit naar een heerlijk uitzicht dan is een appartement op de 8e etage juist weer de juiste match. Of kies één van de verdiepingen daartussen, natuurlijk. Wel of geen berging of balkon, blok 3 of blok 4. Alles is mogelijk.

De appartementen hebben allemaal vloerverwarming en worden inclusief badkamer met tegelwerk en sanitair opgeleverd. Er zit geen parkeerplaats bij de appartementen. Deze kunnen los worden aangekocht.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-04-2019
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • BPD Ontwikkeling, Regio Noord-West Afd. Verkoop
    0203049999
    ontwikkeling.noordwest@bpd.nl
    http://www.bpd.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.